kngg2516

Çalışkan
Cihaz
Excalibur G880
Merhaba Excalibur marka dizüstü bilgisayarımı 1.5 ay önce satın aldım ancak ilk aldığımda ışık sızması problemi yüzünden garantiye gönderdim değişim oldu geldi gelen cihazdada aynı veya daha fazla olduğunu görüntüledim tekrardan garantiye gönderdim ancak garanti sorunun normal olduğunu ilk değişim memnuniyet için yapıldığını belirtti ve sızma ilk zamanlara göre arttığını gözlemledim sizce bu durumda ne yapmalıyım tekrar göndersem işlem yapılır mı? Teşekkürler.

IMG_8857.webp

IMG_8855.webp

Hocam bir arkadaşım kullanıyordu memnundu açıkçası tasarımıda hoşuma gitti özel bir sebep değil açıkçası.

1.5 ay oldu iade hakkım doğarmı doa raporu hakkında biraz aydınlatır mısınız hocam.

Hocam bir arkadaşım kullanıyordu memnundu açıkçası tasarımıda hoşuma gitti özel bir sebep değil açıkçası.

1.5 ay oldu iade hakkım doğarmı doa raporu hakkında biraz aydınlatır mısınız hocam.
Senin laptop baya bir fazla oldugu icin evet. Tuketici hakem heyetiyle iade edersin almazlarsa. Acer, HP Omen bunlara bak. Bunlarin panelleri cok kaliteli.

Servisle görüşme sağlayacağım hocam yarın ısrar ediyorlardı normal diye ancak iade alırlar ise iyi olur benim açımdan.

Peki hocam değişime yaklaşırlarsa değişim yapayim mi yoksa THH başvuru yaparken iade mi değişimmi demeliyim sizce.

İade hakkın var. Aynı ürün ikinci defa bozuluyor kısa sürede. Fakat tüketici hakem heyetine gitmen gerekecek büyük ihtimalle. Uğraştırmayı severler.

Tekrar olarak servisle görüştüm müşteri temsilcisiyle durum normalmiş rapor vs veremezlermiş ısrarlarım sonucu departmana ileteceklermiş görselleri…

Arkadaşlar destek verir misiniz müşter hizmetleri problem yok diyor değişim vs olmazmış THH başvursam sonuç alır mıyım sizce iademi değişimmi olarak talep etmeliyim.

Son düzenleme: