Cihazı garantiden çıkarmaz. Şu an ben de Ryzen 7 4050 Victus'tan yazıyorum. Bu sorundan başka hiçbir şikayetim yok: https://techolay.net/sosyal/konu/hp-victus-hall-sensorun-c-kar-lmas-islemciyi-limitler-mi.106878/

Ama dikkat et bazı Victus modellerinde tek RAM slotu oluyor. Onun dışında klavye hissiyatını çok sevdim. 16.1 modelinin 15.6'dan bir tık daha büyük olması da beni biraz daha rahatlattı.

HP'yi hiç sevmem ama Victus kesinlikle tavsiye ederim.

Anladım ayrıca RTX 4050 sizce yeterli bir kartmı ve Casper almak yerine HP Victus alıp sonra da RAM ve SSD yükseltmesi yapmak sizce daha mı mantıklı.

Anladım ayrıca RTX 4050 sizce yeterli bir kartmı ve Casper almak yerine HP Victus alıp sonra da RAM ve SSD yükseltmesi yapmak sizce daha mı mantıklı.
Bütçene bağlı tavsiyede bulunabilirim. The Last of Us için 4060, 4050'den daha iyi. (Birinci oyunu için konuşuyorum, 2 ekran kartını deneyimledim. 4060 biraz daha rahat çalıştı.)

Casper ve Monster yerine Acer, HP, Asus bakmanı öneriyorum direk. Ama sakın Intel işlemcili gaming laptop alma. İleride çok üzülürsün.

Bütçene bağlı tavsiyede bulunabilirim. The Last of Us için 4060, 4050'den daha iyi. (birinci oyunu için konuşuyorum, 2 ekran kartını deneyimledim. 4060 biraz daha rahat çalıştı.)

Casper ve Monster yerine Acer, HP, ASUS bakmanı öneriyorum direk. Ama sakın Intel işlemcili gaming laptop alma. İleride çok üzülürsün.

Anladım tekrardan teşekkür ederim ayrıca Intel neden önermediniz Intel laptoplara baktığımda HP Victus ve Lenovo LOQ serisinde Intel modeler daha fazla var ve daha uygun fiyatlılar.

Anladım tekrardan teşekkür ederim ayrıca Intel neden önermediniz Intel laptoplara baktığımda HP Victus ve Lenovo LOQ serisinde Intel modeler daha fazla var ve daha uygun fiyatlılar.
Biliyor musun? HP Victus çok güzel bir cihaz olmasına rağmen geçici olarak "sakın alma" diyeceğim. 🥹

Yakın zamanda Recep Baltaş'ın misafiri olacağım. Kronik ve sinir bozan bir problem ortaya çıktı. Cihaz canını acıtabilir.

Bana göre şimdilik en iyi seçenek, biraz daha şansını zorlayıp Asus Tuf Gaming A15 (veya farklı bir AMD Ryzen 5/7 işlemcili cihaz) satın alman olacaktır.

Bütçene bağlı tavsiyede bulunabilirim. The Last of Us için 4060, 4050'den daha iyi. (Birinci oyunu için konuşuyorum, 2 ekran kartını deneyimledim. 4060 biraz daha rahat çalıştı.)

Casper ve Monster yerine Acer, HP, Asus bakmanı öneriyorum direk. Ama sakın Intel işlemcili gaming laptop alma. İleride çok üzülürsün.
Mesajı düzenleyemiyorum. Lütfen bir süreliğine HP tavsiyesini dikkate almayın.

Son düzenleme:
G911 alacak kadar paran varsa neden Casper alıyorsun ? O kadar parayı Casper'a verecek bir kişi görmedim daha.