Jahrein Fan

Üstün
Makaleler
4
Selam arkadaşlar. Eğer bilgisayar toplamayı düşünüyorsanız veya elinizde Casper güç kaynaklı bir bilgisayar varsa, mümkün olduğunca değiştirin veya bu markanın güç kaynağını almayın. Ben bu güç kaynağında ilk olarak görüntü gelmeme sorunu yaşıyordum, lakin ondan sonraki gün bilgisayarı tekrar test edeyim derken güç kaynağını prize bağladım ve içinde mavi ışık yandı ve sigorta attı. Şu anda sorunu çözdüm ama anakartın BIOS'u da bunun yüzünden kilitlendi. Almayın, aldırmayın!

Son düzenleyen: Moderatör:
Kim, neden Casper'dan bir sey alir ki? Adamlar i7 14700F islemci ve RTX 3050 grafik kartli bilgisayara 54K yazmislar. 😅

Dosya Ekleri

• casper.webp
    casper.webp
    461,1 KB · Görüntüleme: 121
Türkiye mallarına hayatım boyunca güvenmedim, güvenmeyeceğim de. Hele 'yerli malı' denilerek reklamı yapılıyorsa, elimi bile sürmem.

Casper'ın ürettiği bir psu yok. Yeni üretim yaptıysa da ondan kaçmak lazım. Ben eski kasasını kullandım içindeki psu Casper'a ait değildi. Casper genelde dışarıdan ürün alıp etiket basar böyle değerlendirmek gerekir.

Vestel çok kötü hocam. Sadece Arçelik iyi o da ağır sanayi şirketi zaten malları hep kaliteli.
25 sene oldu hala o su sebilini kullanıyoruz.
Beyaz eşya markalarında iyi kötü rekabette var yerli malında. Ama bilgisayar ve bileşenleri konusunda 2 adet yerli markamız var yani az ve yetersiz. İstedikleri gibi oynuyorlar tek el gibi piyasada. O yüzden ucuz üründe verebiliyorlar ama ucuz diye aldıktan sonra bozulunca şaşırmamak lazım dediğim gibi o sektörde rekabet yok.

Vestel çok kötü hocam. Sadece Arçelik iyi o da ağır sanayi şirketi zaten malları hep kaliteli.
25 sene oldu hala o su sebilini kullanıyoruz.
Evet kalite olarak globalde yer edindikleri için Beko ve Arçelik daha kaliteli. Bizde 18 yıllık çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi vardı maşallah bir problem çıkarmadılar. Buzdolabı da Bekoydu 10. Yılında motorunu yaktı o da yeteri kadar götürdü.
Vestel sadece klimada kullandık 3. Senesinde problem çıkmadı.
Ama şunu çok rahatlıkla söyleyebilirim ki Alman malı diye övündükleri Bosch bu iki markadan daha kalitesiz. Tecrübeyle sabit.