Ş Şahin Uzman Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 478 Beğeniler 57 1 Aralık 2025 #1 Üretici = Pegatron Model = A15 Birinden eski bir laptop aldım, Casper marka. BIOS güncellemek istiyorum. Resmi siteden link atarsanız iyi olur.
Üretici = Pegatron Model = A15 Birinden eski bir laptop aldım, Casper marka. BIOS güncellemek istiyorum. Resmi siteden link atarsanız iyi olur.
ReloadingData Yetkin Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 675 Çözümler 15 Beğeniler 488 1 Aralık 2025 #2 Şahin dedi: Üretici = Pegatron Model = A15 Birinden eski bir laptop aldım, Casper marka. BIOS güncellemek istiyorum. Resmi siteden link atarsanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... Resmi sitesinde BIOS güncellemesi vermiyor. Kaldı ki o cihazın güncel BIOS sürümü yok. Sorun yaşamıyorsan güncellemeni önermem. Artı 0 Eksi
Şahin dedi: Üretici = Pegatron Model = A15 Birinden eski bir laptop aldım, Casper marka. BIOS güncellemek istiyorum. Resmi siteden link atarsanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... Resmi sitesinde BIOS güncellemesi vermiyor. Kaldı ki o cihazın güncel BIOS sürümü yok. Sorun yaşamıyorsan güncellemeni önermem.