Casper markası hakkında ne düşünüyorsunuz?

Makaleler
3
Laptoplarını; Nirvana ve Excalibur gibi serilerini de dahil edecek şekilde düşüncelerinizi almak isterim.

İfadeler: 144
Bana kalırsa casper fiyat/performans ürünü değil, fiyat/donanım ürünüdür. Donanımı ucuza alırsın ama konfordan feragat edersin. Parası olan adamın asla tercih etmemesi gereken markadır.

bazi zamanlarda yaptiklari kampanya donemleriinde alinabilecegini dusunuyorum. oyun bilgisayarlari kampanyalar ile uygun fiyatlara dusebiliyor. ancak standart fiyatlardan almak pek mantikli degil.

Baba mesleği yapan teknisyenlerin en sevdiği markadır kendisi. Parçaları Monster'a göre biraz daha kötüdür. Fiyat performans cihazları var diyenin aklıyla zoru vardır.

Bir gram ilerleyememiş, mahalle bakkallarından farkı olmayan bilgisayarcı ve mağazaların göz bebeği seridir.

Uzun süredir kullanıyorum bir sorun yaşatmadı bana. Fiyatı biraz fazla olabiliyor sadece. Bedavaya (?) bakım da yapıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…