Hocam ağırlıktan çok kısasım var, ultrabook bakıyorum ama istediğim gibisini bulamadım. Sanırım yine TUF'a döneceğim ama 76.000 TL vesaire olmuş.

O paraya ASUS Zenbook S16 var, düşündürmüyor değil.
Çok araştırmak insanı çıkmaza sokar, 2.2 kg hiç ağır değil, bence gayet ince cihaz. Oyun oynamak için bundan hafifi zor.

Fena değil fakat o paralara daha makul cihazlar bulunabilir.

Bundan ziyade hala soru işaretlerin olduğunu görüyorum. Öncelikle Ultrabook mu yoksa gaming odaklı mı alacaksın, ona karar vermelisin.

Hocam gaming almak istemiyorum ama Ultrabook aldığımda da sıcak çalışmasın istiyorum. Programlamada yapılacağı için ağır iş yükünde güç kısmasın temennim var. Bu paylaştığım IdeaPad tek fanlıymıi sizce iş görür mü? Gaming almama taraftarıyım ileride kasa almak istiyorum.

Hocam gaming almak istemiyorum ama Ultrabook aldığımda da sıcak çalışmasın istiyorum. Programlamada yapılacağı için ağır iş yükünde güç kısmasın temennim var. Bu paylaştığım IdeaPad tek fanlıymıi sizce iş görür mü? Gaming almama taraftarıyım ileride kasa almak istiyorum.
Dostum eğer böyle bir düşüncen varsa ve Windows ile işin olmayacaksa MacBook alıp geç.