Melohholem

Başarılı
Makaleler
1
Elimde eski bir tablet var, ekranını monitör gibi kullanmak istiyorum. ikinci ekran olarak yani, HDMI üzerinden.
Boşuna uygulama önermeyin çünkü hepsini denedim hiçbiri düzgün çalışmıyor.

Tablet bu.

Spacedesk ile yapabilirsiniz.

APK veya destekliyorsa Play Store'dan spacedesk, splashtop wired xdisplay veya duet display kurabilirsin olmadı dönüştürücü kullanırsın.
Dediğim gibi tüm uygulamaları denedim, hiçbiri düzgün çalışmıyor. Bana daha teknik bir çözüm lazım. Ekranı bağımsız olarak kullanmam gerekiyor.

Spacedesk ile yapabilirsiniz.
Düzgün çalışmıyor denedim.

Dediğim gibi tüm uygulamaları denedim, hiçbiri düzgün çalışmıyor. Bana daha teknik bir çözüm lazım. Ekranı bağımsız olarak kullanmam gerekiyor.

Düzgün çalışmıyor denedim.

Öyle bir şey istiyorsan ekranı tamamen cihazdan söküp LCD Controller board alman gerekiyor fakat hem bu panel ile uygununu bulmak çok zor hatta imkansıza yakın bulsan bile maaliyeti 24 inch bir monitör almaya yetecek kadar.

Elimde eski bir tablet var, ekranını monitör gibi kullanmak istiyorum. İkinci ekran olarak yani, HDMI üzerinden.
Boşuna uygulama önermeyin çünkü hepsini denedim hiçbiri düzgün çalışmıyor.

Tablet bu.
Spacedesk kablo modu denediniz mi? Wi-Fi ile öyle de. HDMI to Type-C dönüştürücülere bakın derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
HDMI to Type-C'ler böyle çalışmıyor o zaman laptopları da birbirine bağlayalım 2 sindede HDMI var. onu geçtim bu cihazın usb standartı bile 2.0
Hocam birisi çıkış birisi giriş. Bunlarda veri ve görüntü aktarım desteği var. Laptop’ta olmaz ama tablet ile bu yöntem ile tablet bağladım ben. Micro-USB’yi.