Yazılım desteği çok sınırlı eğer güncelleme takıntınız yoksa alınabilir.

Hocam, bildiğin stok Android arayüzü kullanıyorlar.

Diyecektim ki; eğer Stok UI kullanıyorlarsa bu fiyata alınabilir. Stok UI zaten kasma donma yapmıyor, üstüne iyi bir ekran ve 120Hz'de olunca akıcı bir deneyim sunacaktır. Çok çok üst düzey bir şey beklenilmez ama kesinlikle iş görür diye düşünüyorum.

Diyecektim ki; eğer stok UI kullanıyorlarsa bu fiyata alınabilir. Stok UI zaten kasma donma yapmıyor, üstüne iyi bir ekran ve 120Hz'de olunca akıcı bir deneyim sunacaktır. Çok çok üst düzey bir şey beklenilmez ama kesinlikle iş görür diye düşünüyorum.

Üst düzey performans beklenmez ama 4 5 sene götürür. 8K ya bayağı iyi.

Üst düzey performans beklenmez ama 4 5 sene götürür. 8K ya bayağı iyi.

Kesinlikle katılıyorum. Peki sizce işletim sistemi ve Casper'ın donanım uyumu nasıldır? Siz ne düşünüyorsunuz bu telefonun optimizasyonu hakkında? Öte yandan kasa ve soğutma kalitesi nasıldır?

Kesinlikle katılıyorum. Peki sizce işletim sistemi ve Casper'ın donanım uyumu nasıldır? Siz ne düşünüyorsunuz bu telefonun optimizasyonu hakkında? Öte yandan kasa ve soğutma kalitesi nasıldır?

İşletim sistemi stok Android olduğundan donanım uyum sorunu pek yoktur şahsen. Yani kullanmadığım için yorum yapamam :) kasası o fiyatta normal plastik bir kasa. Ama kasa videolarda plastik gibi durmuyor kaliteli bir görünüşe sahip. Yine dediğim gibi kullanmadığım için soğutma performansı hakkında yorum yapmam yine doğru olmaz.
Birkac video koyuyorum belki onlar bahsetmişlerdir.