- Makaleler
- 6
Cihaz güzel ancak Casper olduğu için alınmaz, garanti servislerinin olduğuna inanıyorsanız kendinizi kandırmayın bu Casper denen markanın servisi yok!
3 sene önce aldığım 200Hz VA panel monitör de hem ghosting hem de 7 adet ölü pixeli olmasına rağmen her seferinde değişim veya iade yapılamayacağını söylediler ve servise yolladığımda kutuyu açmadan iade ettiler ve cihazın sorunsuz olduğuna dair mesaj atıp aldığınız yere gitmemi söylediler ama daha komiği aldığım yer ise sorumlunun Casper olduğunu belirtiyor, THH'ye başvurup hakkımı aldım ancak her üründe THH'ye başvurmak zorunda mıyız? Her ürünlerinde böyle sorunlarla karşılaşacaksak yandık o zaman, önermiyorum sırf Casper olduğu için marka güven vermiyor ancak cihaz güzel günlük kullanımda fazlasıyla yetecek bir model, olmuş şaşırdım doğrusu Casper güzel bir model çıkarmış umarım malzeme kalitesi de içeriği kadar güzeldir.
Cihaz çok güzel fiyatına göre ama marka dediğin gibi çok güven veren marka değil
Sadece ekranın OLED olma artısı var yoksa alınmaz bence. Honor pad V9 daha iyi bir tercih gibi geldi. Casper olmasından dolayı 1-0 geride başlıyor zaten.
OLED olmasaydı pad V9 ile pek farkı olmazdı.(işlemci ve ekran olurdu) OLED panel fiyatındaki rakiplerinden çok daha iyi yapıyor. Casper şaşırttı.