Yavaslar yenisini alman daha iyi olur. Bu kablo cok onemli. Yesil kablo cok hafif zarar gormus gibi geldi bana.

Cok garip bir sekilde Deco M4'e bagladigim kablo Wifi olarak 100mbps uzerini vermiyordu. Resetledikten sonra 1 gun boyunca ideal calisiyor 400'lere cikiyordu ama geri donuyordu. Kabloyu degistirdim simdi bu durumu yasamiyorum.

Kapı altından geçiyor, kapı kapatırken bükülmüş olabilir. Nasıl yanacaksa:unsure: Başka kablo alarak sorunu çözeceğim.

Direkt ChatGPT'ye sorup kopyala yapıştır yapmışlar 1000'den 100'e düşer diye ama senin internetin 100 Mbps'den aşağıdaysa ve kopan teller çift değil ve birkaç taneyse yavaşlamaz; kopsa bile internet gitmez. Yavaşlama konusu da Cat6 daha dayanıklı, bu konuda fiber olsa bükme işi sıkıntı derdim ama Cat6'nın bile bükme payı var. Çok eğip bükersen sinyal gidişini az da olsa etkiler, sana paket kaybı ve ping olarak geri döner. Yani kablodan olma ihtimali var ama düşük. En iyi sonucu aynı kabloyu farklı cihazda veya aynı cihazı farklı kabloyla denediğinde öğrenirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Renklerin solukluğundan eski olduğu anlaşılıyor. İsterseniz yenisini alabilirsiniz.

Direkt ChatGPT'ye sorup kopyala yapıştır yapmışlar 1000'den 100'e düşer diye ama senin internetin 100 Mbps'den aşağıdaysa ve kopan teller çift değil ve birkaç taneyse yavaşlamaz; kopsa bile internet gitmez. Yavaşlama konusu da Cat6 daha dayanıklı, bu konuda fiber olsa bükme işi sıkıntı derdim ama Cat6'nın bile bükme payı var. Çok eğip bükersen sinyal gidişini az da olsa etkiler, sana paket kaybı ve ping olarak geri döner. Yani kablodan olma ihtimali var ama düşük. En iyi sonucu aynı kabloyu farklı cihazda veya aynı cihazı farklı kabloyla denediğinde öğrenirsin.
Belli renklere zarar gelse bile çalışmaya devam eder ancak verimli olmaz. Hangi tellerin zarar gördüğüne bağlı.

Alacağım zaten, indirme hızım 50kb/s oldu. Cevaplayan zaman ayıran herkese teşekkür ederim :D