Geçersiz oy atarım belki. Ama muhtemelen AKP'ye veririm hocam. Hizmetleri daha iyi geliyor.
Mesajı düzenledim. Oto düzeltme yerine cevaplaya bastım yanlışlıkla.
Dediğim gibi hocam siz bilirsiniz, vereceğiniz oyu zorla değiştiremem.
Geçersiz oy atarım belki. Ama muhtemelen AKP'ye veririm hocam. Hizmetleri daha iyi geliyor.
Mesajı düzenledim. Oto düzeltme yerine cevaplaya bastım yanlışlıkla.
Dediğim gibi hocam siz bilirsiniz, vereceğiniz oyu zorla değiştiremem.
Arkadaş muhtemelen ironi yapıyor. Başka konulara attığı mesajlarda aşırı saçma çünkü.
Teşekkürler hocam. Ayrıca belli bir partiyi tutanlara koyun diyenleri nasıl buluyorsunuz bir sakıncası yoksa?
Bu görsel gibi görseller paylaşıyor mu acaba?
Eki Görüntüle 14757
Bende bazı kişiler için "koyun" tabirini kullanırım. Ancak her AKP'li koyun değildir elbette. Size örnek üzerinden açıklayayım.
Örnek:
A kişisi: Yanlışı falan yok bu adamın, kusursuz biri. O olmasa hiçbir şeyimiz olmazdı, onun sayesinde bu haldeyiz. Çaldıysa bile helal olsun.
-Bu kişi koyundur mesela, ağır fanatiktir çünkü. Desteklediği kişiye olan fanatikliği öyle bir seviyeye ulaşmış ki gözü kör olmuş.
B kişisi: Elbette yanlışları var, ancak ben bu adamın projelerini ve icraatlarını doğru bulduğum için kendisine oy veriyorum. Yanlışı varsa, eleştiririm. Doğrusu varsa da hakkını veririm.
-Bu kişi koyun değildir, çünkü desteklediği kişinin yanlışlarını göremeyecek kadar fanatik değildir.
Ayrıca her partinin, her kesimin, her ideolojinin bir koyun kitlesi vardır. Koyuna koyun demek lazım.
Paylaşıyorsa bile ben görmedim.
Tamam abi al muz. Alim gucumuz iyiymis al muz. Akil sagligim icin sana bir muz veriyorum.Ordumuzun en güçlü ordu olmasına ekonomik olarak çok iyi durumda olmamız, hatta Avrupa'yı bile geçebilecek alim gücümüzün çok iyi olması, demokrasi adaletin geri gelmesi, PKK'nın yok olması. Bunların hepsini Adalet ve Kalkınma Partisi döneminde oldu. Eskiden hep kuyruk olurdu, şimdi yok, hastaneler gelişti. Eskiden bunlar yoktu.