METANİC

Başarılı
Herkese merhaba, daha geçen ay Turkcell'e geçtim, bu ay 2. ayım. Yurtta kaldığım için bol internete ihtiyacım oluyor, bu nedenle sınırsız sosyal medya tarifesi olan bir oparatöre geçmek istiyorum. Cayma bedelini kontrol ettiğimde 1160TL gözüküyor. Eğer gerçekten böyle bir fiyat gelecekse benim için sorun değil ama değiştikten sonra daha yüksek bir fiyat çıkmasından korkuyorum. Sizce buradaki fiyata güvenmeli miyim? Sıkıntı çıkar mı?

Screenshot_20250922_215548_com_ttech_android_onlineislem_ChatBotActivity_edit_342925739270276.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Ek olarak kaç ay kalmışsa sanırım telsiz kullanım ücretini de ekliyorlar 20 tl civarıydı aylık. Vodafone'de o şekilde iptal etmiştim.

Herkese merhaba, daha geçen ay Turkcell'e geçtim, bu ay 2. ayım. Yurtta kaldığım için bol internete ihtiyacım oluyor, bu nedenle sınırsız sosyal medya tarifesi olan bir oparatöre geçmek istiyorum. Cayma bedelini kontrol ettiğimde 1160TL gözüküyor. Eğer gerçekten böyle bir fiyat gelecekse benim için sorun değil ama değiştikten sonra daha yüksek bir fiyat çıkmasından korkuyorum. Sizce buradaki fiyata güvenmeli miyim? Sıkıntı çıkar mı?

Eki Görüntüle 187101
Türk Telekom'da taahhüt başlangıcından bugüne ve bugünden taahhüt bitiş tarihine kadar olan paket indirimlerini hesaplayıp hangisi daha az ise cayma bedeli o oluyordu. Muhtemelen Turkcell'de de aynıdır diye tahmin ediyorum. Yani bu pakette 2. ayınız ise ay geçtikçe cayma bedeli artacaktır. Taahhüt süresinin yarısına gelindiğinde ise cayma bedeli her ay düşmeye başlayacaktır.

Son düzenleme: