termalmacun 1

Başarılı
Merhaba, hattımın taahhüt bitişine 28 gün kaldı. Turkcell'e geçeceğim ancak birkaç kişi de daha gördüm galiba Türk Telekom son 1 ayda da cayma bedeli alıyormuş. Normalde alınmaması gerekiyor diye biliyorum. Müşteri hizmetlerine yazdım arayacaklarını söylediler ancak sizce ne yapmalıyım?

Benden alınmadı. Son faturadan önceki faturayı ödediysen sende de çıkmaması lazım. Müşteri hizmetlerini arayıp doğrulattır.

5555'e TAAHHUT yazıp gönderince cayma bedeli yazıyordu bir ara, dene istersen.

Yakın zamanda kullandığım hattı kendi üstüme aldım. Müdürlükte taahhütüm bitmeden işlem yapmadılar. Artık taahhüt bitmeden işlem yapınca ceza geliyormuş.

Merhaba, hattımın taahhüt bitişine 28 gün kaldı. Turkcell'e geçeceğim ancak birkaç kişi de daha gördüm galiba Türk Telekom son 1 ayda da cayma bedeli alıyormuş. Normalde alınmaması gerekiyor diye biliyorum. Müşteri hizmetlerine yazdım arayacaklarını söylediler ancak sizce ne yapmalıyım?
Çıkar. Bu durum sadece TT'da var. Turkcell veya Vodafone'de son ay geçiş yapabiliyorsunuz. TT tarafında taahhüt mesajını bile kaldırdılar. Paket ücretini 1500 yapıp 1250 TL indirip yapıp 250 TL ödetiyorlar. Ama iptal ettiğiniz anda 1500 TL'den cayma bedelini direkt çıkarıyorlar. Bekleyin. Taahhüt bitince müşteri hizmetlerini arayarak faturasıza geçiş yapın. Operatör değiştirin. Eğer uygun paket sunmuyorlarsa X üzerinden TT Destek'e paketinizin bitimine 5-10 gün kala bunu belirten sitem edici bir mesaj gönderin. Uygun teklif sunmalarını isteyin.

Çıkar. Bu durum sadece TT'da var. Turkcell veya Vodafone'de son ay geçiş yapabiliyorsunuz. TT tarafında taahhüt mesajını bile kaldırdılar. Paket ücretini 1500 yapıp 1250 TL indirip yapıp 250 TL ödetiyorlar. Ama iptal ettiğiniz anda 1.500 TL'den cayma bedelini direkt çıkarıyorlar. Bekleyin. Taahhüt bitince müşteri hizmetlerini arayarak faturasıza geçiş yapın. Operatör değiştirin. Eğer uygun paket sunmuyorlarsa X üzerinden TT Destek'e paketinizin bitimine 5-10 gün kala bunu belirten sitem edici bir mesaj gönderin. Uygun teklif sunmalarını isteyin.

Taahhüt bitince direk ek bir fatura kesmezler değil mi? Dediğin gibi faturasıza geçiş yapıp Turkcell'e geçebilirim. Daha geçenler de annemi Turkcell'den Türk Telekom'a geçirmiştik ondan sormuştum durumlar aynı mı diye teşekkürler.