Paket niye yaptırıyorsunuz o zaman? Ben de sizin gibiyim. Faturasız hat kullanıyorum. 6 ayda 200 lira falan yüklüyorum. Zaten çoğu telsiz kullanım ücretine gidiyor.
Bizim bölge de elektrik kesintisi çok yaygın. O sebeple, elektrik gittiğinde 2-3 saat gelmediği oluyor. Bende riske girmemek için faturalıya geçmiştim. Yoksa evet, dediğiniz gibi faturasız mantıklı aslında. Ama bazen öyle bir durum oluyor ki, elektrik olmayınca şart bir şekilde mobili laptopa bağlayıp kullanmam gerekiyor.
Bakalım aktifte bu ağustos ayının faturasını bekliyorum. Fatura kesildiğinde ödeyip, hat taşıması başlatacağım.
Son güncelleme;
Faturam oluştu, ödememi yaptım. Son fatura dönemindeyim ve 28 günüm kaldı. Temsilciyi arıyorum tutar göremiyoruz diyor. Ne yapacağım şimdi tavsiyeniz nedir? Zaten son fatura dönemi kaldı, çıkarsam son bir aylık taahhütsüz fiyat mı sunulur?
Şimdi Twitter'da bu durumu paylaşacağım.
Son güncelleme;
27 Eylül fatura kesim tarihim, 26 Eylül taahhüt bitiş tarihimdi. Taahhüt bittikten sonra yani 27 Eylül fatura kesim tarihimde Turkcell bayisine gidip, sabah 10 gibi işlemleri başlattım. Akşam 20:00 gibi SMS geldi, 29 Eylül sabah 01:00'da hattımın taşıması sağlandı. Yani ortalama 1-2 günlük taahhütsüz kullanımım oldu.
27 Eylül'de oluşan son faturamda normal fatura olarak oluştu ekstra bir ceza veya farklı bir şey yoktu. Sanıyorum ki, birkaç güne 2 günlük taahhütsüz kullanım faturası yansıtırlar gibime geliyor ama paketimde hiçbir kullanım sağlamadım. En azından yansıtsalar bile 2 günlük kullanımda 60TL falan ödeme yaparım diye düşünüyorum.
Tekrardan fatura oluşursa, konuyu güncelleyeceğim. Şu anlık bir fatura gözükmüyor.