CBB61 kodlu parçadan sökülen kablolar tekrar nasıl bağlanır?

Koneko Toujou

Üstün
Makaleler
3
Yer
Cehennemin dibi
Bu parçayı tavan vantilatöründen söktüm. Röle mi kondansatör mü kararsız kaldım farklı yerlerde farklı şeyler yazıyor. Bu parçadan çevremde bulamadım. Bunun yerine direkt olarak gelen kabloları birbirine bağlayabilir miyim? Ya da hangi kabloları bağlarsam bu parça olmadan çalıştırabilirim?

1749805749836.webp

@Yener K

Son düzenleme:
Tahminimce özel yapılı kondansatör. Vantilatör motorunun çalışması için de kondasatör gerekiyor. Gördüğüm kadarıyla içinde iki farklı kondansatör var. Yine tahminimce çalıştıktan sonra birisi devrede kalıyor, diğeri ise devreden çıkıyor. Pek de uzmanlık alanım sayılmaz. Bu parçayı ise muhtemelen servisinde bulabilirsiniz.

Tahminimce özel yapılı kondansatör. Vantilatör motorunun çalışması için de kondasatör gerekiyor. Gördüğüm kadarıyla içinde iki farklı kondansatör var. Yine tahminimce çalıştıktan sonra birisi devrede kalıyor, diğeri ise devreden çıkıyor. Pek de uzmanlık alanım sayılmaz. Bu parçayı ise muhtemelen servisinde bulabilirsiniz.

25 senelik vantilatör olduğu için servisi yok. Markası da belli değil. Babam almaya gitmiş 2 tane 1uf'lik kondansatörü seri bağlayıp vermişler. Onları nasıl takacağımj düşünüyorum şimdi. Bu parçayı komple iptal edemiyoruz herhalde.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt