İyi Sosyal'ler. Malum Shenzhenaudio Epomaker Whatgeek gibi siteler üzerinden vergisiz ürünler alıyorduk. Aracı olarakta Yunexpress kullanılıyordu.

Anlaşılan buna bloke getirmişler. Benim Shenzhenaudio siparişim gümrükte takılı kaldı ve bazı kişilerin de Yunexpress ile gönderilen ürünleri kalmış. Ayrıca Epomaker'den şöyle bir mail var:

IMG-20250701-WA0041(1).webp

Hepimize geçmiş olsun.

@Simon
@Toby Fox

İyi Sosyal'ler. Malum Shenzhenaudio Epomaker Whatgeek gibi siteler üzerinden vergisiz ürünler alıyorduk. Aracı olarakta Yunexpress kullanılıyordu.

Anlaşılan buna bloke getirmişler. Benim Shenzhenaudio siparişim gümrükte takılı kaldı ve bazı kişilerin de Yunexpress ile gönderilen ürünleri kalmış. Ayrıca Epomaker'den şöyle bir mail var:

Eki Görüntüle 159389

Hepimize geçmiş olsun.

@Simon
@Toby Fox
Bir kere shenzenden IEM alalım dedik başımıza gelenlere bak. Hocam benim paketin durum ne olur sizce yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Screenshot (7).webp

Direkt ülkeye girmez hocam. Benim tek temennim satıcıya iade edilmesi kargoların.
Çok sağ olun hocam. Paramızı geri alırsak güzel olur o zaman ya da başka bir kargo şirketi ile mi gelir artık neyse teşekkürler hocam.

Direkt ülkeye girmez hocam. Benim tek temennim satıcıya iade edilmesi kargoların.
Hocam 4PX Express ile gelecekmiş onlarda gümrük durumu nasıl biliyor musunuz?

Son düzenleme:
Çok sağ olun hocam. Paramızı geri alırsak güzel olur o zaman ya da başka bir kargo şirketi ile mi gelir artık neyse teşekkürler hocam.

Hocam 4PX Express ile gelecekmiş onlarda gümrük durumu nasıl biliyor musunuz?

Onlarda bir sorun yokta sizinkisi YunExpress'e verilmişti diye biliyorum verilmemiş mi? Verilmediyse ucundan yırtmışsınız.

WhatGeek, Türkiye için 4PX Express'e geçmiş sanırım. WeWorldExpress aracılığıyla yolluyorlar, onda da vergi yok. Tembihlemekte fayda var elbette 4PX ile gönderin diye.
Evet bunu doğrulayabilirim. Aldığım ürünü 4PX aracılığı ile WWE ile gönderiyorlar. Ayrıca bu olayı bilmeden "Kargomu YunExpress ile gönderin." diye mail atmıştım. İyi ki beni dinlememişler.