Onlarda bir sorun yokta sizinkisi YunExpress'e verilmişti diye biliyorum verilmemiş mi? Verilmediyse ucundan yırtmışsınız.
Hocam dün mail atmıştım Türkiye'deki son durumla ilgili benim kargom ne olur bilgi alabilir miyim diye, YunExpress Türkiye'de şuan sıkıntılıymış o yüzden 4PX Express'e verdik dediler. Sorunsuz bir firmaya vermeleri çok iyi oldu yırtmışız.

Shenzhenaudio ile iletişime geçtiğimde şu şekilde döndüler arkadaşlar:

1751453229412.webp

1751453234336.webp

İyi Sosyal'ler. Malum Shenzhenaudio Epomaker Whatgeek gibi siteler üzerinden vergisiz ürünler alıyorduk. Aracı olarakta Yunexpress kullanılıyordu.

Anlaşılan buna bloke getirmişler. Benim Shenzhenaudio siparişim gümrükte takılı kaldı ve bazı kişilerin de Yunexpress ile gönderilen ürünleri kalmış. Ayrıca Epomaker'den şöyle bir mail var:

Eki Görüntüle 159389

Hepimize geçmiş olsun.

@Simon
@Toby Fox
Gelişme var mı bende whatgeek üzerinden sipariş vermiştim yunexpress ile gönderdiler 10 gündür gümrük muayenesinde

Hocam ben de joytoy üzerinden figür almıştım, bugüne dek heeeepsi sorunsuz geldi ama son gönderim 2 Temmuz'dan beridir gümrük incelemesinde (daha önce hiçbir siparişimde çıkmayan turuncu renk bir yazı ile)

Bakalım umarım geçici bir problemdir çünkü aynı firmadan bekleyen 4 önsipariş figürüm daha var ve hepsi YunExpress ile gelecek...

Hocam ben de joytoy üzerinden figür almıştım, bugüne dek heeeepsi sorunsuz geldi ama son gönderim 2 Temmuz'dan beridir gümrük incelemesinde (daha önce hiçbir siparişimde çıkmayan turuncu renk bir yazı ile)

Bakalım umarım geçici bir problemdir çünkü aynı firmadan bekleyen 4 önsipariş figürüm daha var ve hepsi YunExpress ile gelecek...
Ben Shenzen'den kulaklık almıştım Yun ile geliyordu bu gün trackinge baktığımda satıcıya geri gönderildi yazıyordu, sizinki de Yun ile geliyorsa öyle olur gibi geliyor hocam.

Ben Shenzen'den kulaklık almıştım Yun ile geliyordu bu gün trackinge baktığımda satıcıya geri gönderildi yazıyordu, sizinki de Yun ile geliyorsa öyle olur gibi geliyor hocam.

Bu bile iyi başka kargo şirketi ile gümrüksüz gönderirler yine.

1751888744613.webp

Bende durum bu şekilde.

Bu bile iyi başka kargo şirketi ile gümrüksüz gönderirler yine.

Eki Görüntüle 161243

Bende durum bu şekilde.
Hocam geri gönderirler mi bilemediğim için şöyle mail attım ;

Have a good day, i hope you all fine. As I see it my order return to you, can
get information about when will get i my refund? Thank You.

Süreç çok uzadığı için ve ileride ne olucağını bilemediğim için iade istedim de gümrüksüz bir şekilde geri gönderebilme yöntemi var mı hocam Yun dışı eğer varsa belki öyle rica ederim kabul ederlerse kulaklığı almak isterim çünkü. Bir de siz olsanız ne yapardınız hocam?

Hocam geri gönderirler mi bilemediğim için şöyle mail attım ;

Have a good day, i hope you all fine. As I see it my order return to you, can
get information about when will get i my refund? Thank You.

Süreç çok uzadığı için ve ileride ne olucağını bilemediğim için iade istedim de gümrüksüz bir şekilde geri gönderebilme yöntemi var mı hocam Yun dışı eğer varsa belki öyle rica ederim kabul ederlerse kulaklığı almak isterim çünkü. Bir de siz olsanız ne yapardınız hocam?

4PX kargo şirketi ile göndermelerini rica edin gönderirler gümrük vergisiz bir şekilde. Eğer para iadenizi yapacak olurlarsa da bana geri dönüş sağlayın ben de yapmak isterim yapılabiliyor mu görmüş oluruz.

Bir de YunExpress'ten screenshot paylaşabilir misiniz?