4PX kargo şirketi ile göndermelerini rica edin gönderirler gümrük vergisiz bir şekilde. Eğer para iadenizi yapacak olurlarsa da bana geri dönüş sağlayın ben de yapmak isterim yapılabiliyor mu görmüş oluruz.
Hocam bir önceki mailimde sorduğumda 4PX ile göndereceklerini söylediler ama ben adamlara geri dönüp öyle göndereceklerini anlamamıştım böyle çok uzun sürer kararsız kaldım şimdi gene gümrüğe takılırsa diye başımın ağrımasını istemiyorum, adamlar bir maile dönsün. İade konusunda ise size geri dönüş yaparım tabii ki.

Ekran görüntüsü istemişsiniz buyrun;
Screenshot (7).webp

Hocam bir önceki mailimde sorduğumda 4PX ile göndereceklerini söylediler ama ben adamlara geri dönüp öyle göndereceklerini anlamamıştım böyle çok uzun sürer kararsız kaldım şimdi gene gümrüğe takılırsa diye başımın ağrımasını istemiyorum, adamlar bir maile dönsün. İade konusunda ise size geri dönüş yaparım tabii ki.

Direkt YunExpress ile gönderilen kargolar gümrükte takıldılar özel inceleme başlatıldı hocam. 4PX ile sorun çıkmaz.

Bu arada YunExpress'ten fotoğraf paylaşabilir misiniz?

Direkt YunExpress ile gönderilen kargolar gümrükte takıldılar özel inceleme başlatıldı hocam. 4PX ile sorun çıkmaz.

Bu arada YunExpress'ten fotoğraf paylaşabilir misiniz?
İnşallah öyledir hocam kulaklığın TR fiyatına göre 1.100 TL ucuza geliyor o fiyata TR deki muadilleri de yanında fıs kalıyor.

Önceki mesaja ekledim.

İnşallah öyledir hocam kulaklığın TR fiyatına göre 1.100 TL ucuza geliyor o fiyata TR deki muadilleri de yanında fıs kalıyor.

Önceki mesaja ekledim.

Hiç sormayın benim aldığım kulaklıkta 4000 TL civarı daha ucuz buradan. Bu arada gümrüğün el koymaması bizim lehimize gözünüz aydın diyebiliriz.

Firma normalde iade yapmayacaksa bile paket onlara geri gönderildiği için iade ya da yeniden gönderim yapacaktır.

Hiç sormayın benim aldığım kulaklıkta 4000 TL civarı daha ucuz buradan. Bu arada gümrüğün el koymaması bizim lehimize gözünüz aydın diyebiliriz.

Firma normalde iade yapmayacaksa bile paket onlara geri gönderildiği için iade ya da yeniden gönderim yapacaktır.

Kesinlikle öyle hocam iyi yırttık.

Shenzen bildiğim kadarıyla müşteri memmuniyetine önem veren bir firma, iade yaparlar diye düşünüyorum. Şimdi şöyle yeni bir mail atıp seçeneklerimi sordum;
Hello, I hope you all are doing well. As I see it my order returned to you. Can I get information about my choices please? Refund or send again with another cargo Company(like 4PX) + if you send again with another cargo Company will you mark the package Value below 27 euros again?
Thank you for understanding. Have a great day.

Yarın dönüş yaptıklarında sizi haberdar ederim mutlaka.

Siz iade mi düşünüyorsunuz hocam yoksa 4PX'e verirlerse yeniden gönderim mi?

Kesinlikle öyle hocam iyi yırttık.

Shenzen bildiğim kadarıyla müşteri memmuniyetine önem veren bir firma, iade yaparlar diye düşünüyorum. Şimdi şöyle yeni bir mail atıp seçeneklerimi sordum;
Hello, I hope you all are doing well. As I see it my order returned to you. Can I get information about my choices please? Refund or send again with another cargo Company(like 4PX) + if you send again with another cargo Company will you mark the package Value below 27 euros again?
Thank you for understanding. Have a great day.

Yarın dönüş yaptıklarında sizi haberdar ederim mutlaka.

Siz iade mi düşünüyorsunuz hocam yoksa 4PX'e verirlerse yeniden gönderim mi?

4PX ile gönderten kullanıcılar var ben de tekrar göndermelerini isteyeceğim.

Bu arada hocam sizin YunExpress sayfanızda da paket satıcıya gönderilmeden önce benim sayfam gibi miydi?

4PX ile gönderten kullanıcılar var ben de tekrar göndermelerini isteyeceğim.

Bu arada hocam sizin YunExpress sayfanızda da paket satıcıya gönderilmeden önce benim sayfam gibi miydi?
Tamamdır hocam bende geri göndermelerini düşüneceğim o zaman teşekkür ederim.

Yalan olmasın YunTrack'e çok bakmadım genelde OrderTracker'dan takip ediyordum ama YT'de hep transitte gözüküyordu ama emin olduğum şey alert yazısı hiç yazmadı.

Bir de 4PX ile yeniden gönderilmesini isteyen arkadaşların konusunu atabilme şansınız var mı? Kendim de bir okumak istiyorum.

Son düzenleme:
Tamamdır hocam bende geri göndermelerini düşüneceğim o zaman teşekkür ederim.

Yalan olmasın YunTrack'e çok bakmadım genelde OrderTracker'dan takip ediyordum ama YT'de hep transitte gözüküyordu ama emin olduğum şey alert yazısı hiç yazmadı.

Bir de 4PX ile yeniden gönderilmesini isteyen arkadaşların konusunu atabilme şansınız var mı? Kendim de bir okumak istiyorum.

Bu mesaj hocam bu konuda.

Cevap olarak bunu döndüler bana da. Hadi geçmiş olsun. Joytoy gibi çok Türkiye'de müşterisi olmayan bir firmanın bile kulağına gittiyse YunExpress konusu, yakında 4PX'e de çöker devlet.

In addition, recently, Türkiye Customs has strictly investigated cross-border parcels, and the current customs clearance situation is unclear. We will temporarily replace the parcels transported to Türkiye with YANWEN for shipment.

Şükürler olsun ki YANWEN ptt ile geliyor. Ben %60 vergi ödemeye razıyım, yeter ki ülkeye gelsin de razıyım %60 vergiye. Türkiye'de ikinci el olarak bile bulunamayan ürün almak ne zorlaştı arkadaş. Kim satıyor Türkiye'de joytoy figür neca figür takara tomy figür? Hani nerede alternatifi? biz sanki keyfimizden mi Çin'den alıyoruz çıldıracağım yok işte Türkiye'de yok yok nabalım

Bu mesaj hocam bu konuda.
Hocam 4PX vermişler iade şansı yok sormadılar bana haberin olsun.