Hocam 4PX vermişler iade şansı yok sormadılar bana haberin olsun.
Yani anladığım 4PX ile tekrar mı gönderdiler?
Hocam 4PX vermişler iade şansı yok sormadılar bana haberin olsun.
Hocam hiç geri gönderme olmamış kargo el değiştirmiş şimdi tracking linki atmışlar gümrükte yazıyor benim kargo. Gelişmeleri yazarım olursa hocam.
Ya da tam emin olmamakla çok önceden ilk paketi geri gönderip bunu göndermiş de olabilirler tam emin değilim hocam.Hocam hiç geri gönderme olmamış kargo el değiştirmiş şimdi tracking linki atmışlar gümrükte yazıyor benim kargo. Gelişmeleri yazarım olursa hocam.
Hocam hiç geri gönderme olmamış kargo el değiştirmiş şimdi tracking linki atmışlar gümrükte yazıyor benim kargo. Gelişmeleri yazarım olursa hocam.
Ya da tam emin olmamakla çok önceden ilk paketi geri gönderip bunu göndermiş de olabilirler tam emin değilim hocam.
Hocam selam kargom Handed over to TARK diye güncellenmiş. Araştırdığım kadarıyla aras kargoya verilmiş demek oluyor sanırım. Umarım vergisiz gelir hepimizin.
Bir de daha önce size eğer aras kargo ile geldiyse takip no.sunu nereden bulabilirim biliyor musunuz?
JLCPCB den verdiğim PCB siparişim de ayın 27 sinden beri gümrükte bekliyor. Bu kadar uzayacağını bilsem fedex ile sipariş ederdim. Rezillik gerçekten.
benimki ve arkadaşımınkide aynı gün hocam hala bekliyorumJLCPCB den verdiğim PCB siparişim de ayın 27 sinden beri gümrükte bekliyor. Bu kadar uzayacağını bilsem fedex ile sipariş ederdim. Rezillik gerçekten.
Benimki 4PX ile geliyor gelince vergi çıkıyor mu buraya yazacağım.Bende shenzhenden kulaklık alacağım ama tam olarak ne yazmam lazım bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz? Anladığım kadarıyla 4px ile gönderseler gümrükte kalmıyor bir de kulaklığın kendi parası dışında başka ne ücretler oluyor
Umarım yakında düzelir hocam da vallaha hiç umudum yok bundan sonraki siparişler için.tam alıcakken siteden türkiye kaldırılmış şaka gibi