TurkishHD Çalışkan Katılım 25 Temmuz 2026 Mesajlar 27 Beğeniler 15 26 Temmuz 2026 #1 TikTok'ta görüyorum bazen iPhone çekenler var, /bilmemne44 yazıp arka plana müzik ekleyen var. Bunlar nasıl yapıyor?
TikTok'ta görüyorum bazen iPhone çekenler var, /bilmemne44 yazıp arka plana müzik ekleyen var. Bunlar nasıl yapıyor?
Captain Skriniar 110 Üstün Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 1.624 Çözümler 1 Beğeniler 1.039 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi 26 Temmuz 2026 #2 Sanal alemde kredi kartı hırsızlığı denir.
urws 7 Başarılı Katılım 25 Ağustos 2025 Mesajlar 194 Beğeniler 124 Yer İstanbul / Fatih 26 Temmuz 2026 #3 Credit Card demek ama Discord sanal Mafia vari tiplerin kullandığı çalıntı kredi kartıdır.
16055 Seçkin Gelişen Oyun Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 5.960 Makaleler 66 Çözümler 106 Beğeniler 5.749 26 Temmuz 2026 #4 Çalıntı kredi kartı ile harcama yapma. Bu kartlar genellikle Amerika merkezli oluyor.
KS KS TurkishHD Çalışkan Katılım 25 Temmuz 2026 Mesajlar 27 Beğeniler 15 26 Temmuz 2026 #5 Türk kartından yapamıyorlar galiba harcama?
Ypoman Uzman Katılım 26 Şubat 2025 Mesajlar 124 Beğeniler 65 26 Temmuz 2026 #6 Çalıntı kredi kartları ile yapılan harcamalar.
KS KS TurkishHD Çalışkan Katılım 25 Temmuz 2026 Mesajlar 27 Beğeniler 15 26 Temmuz 2026 #7 Ypoman dedi: Çalıntı kredi kartları ile yapılan harcamalar. Genişletmek için tıkla... Peki Türk kartlari ile yapabilir mi bu şahislar?
Ypoman dedi: Çalıntı kredi kartları ile yapılan harcamalar. Genişletmek için tıkla... Peki Türk kartlari ile yapabilir mi bu şahislar?
SadeceEfe 56 Üstün Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 1.332 Çözümler 2 Beğeniler 638 Yer Balıkesir 26 Temmuz 2026 #8 TurkishHD dedi: TikTok'ta görüyorum bazen iPhone çekenler var, /bilmemne44 yazıp arka plana müzik ekleyen var. Bunlar nasıl yapıyor? Genişletmek için tıkla... Çalıntı kredi kartı demek ama yarısında ya siparişler iptal oluyor ya da kargoyu polis getiriyor. TurkishHD dedi: Peki Türk kartlari ile yapabilir mi bu şahislar? Genişletmek için tıkla... Yapılabiliyor ama çoğunda red yiyor, 3D olduğundan.
TurkishHD dedi: TikTok'ta görüyorum bazen iPhone çekenler var, /bilmemne44 yazıp arka plana müzik ekleyen var. Bunlar nasıl yapıyor? Genişletmek için tıkla... Çalıntı kredi kartı demek ama yarısında ya siparişler iptal oluyor ya da kargoyu polis getiriyor. TurkishHD dedi: Peki Türk kartlari ile yapabilir mi bu şahislar? Genişletmek için tıkla... Yapılabiliyor ama çoğunda red yiyor, 3D olduğundan.
KS KS TurkishHD Çalışkan Katılım 25 Temmuz 2026 Mesajlar 27 Beğeniler 15 26 Temmuz 2026 #9 SadeceEfe dedi: Çalıntı kredi kartı demek ama yarısında ya siparişler iptal oluyor ya da kargoyu polis getiriyor. Yapılabiliyor ama çoğunda red yiyor, 3D olduğundan. Genişletmek için tıkla... Polis getiriyorsa ben de yapayım (!) Şaka maka bazıları ben yapıyorum, ediyorum diyenler çok var TikTok'ta.
SadeceEfe dedi: Çalıntı kredi kartı demek ama yarısında ya siparişler iptal oluyor ya da kargoyu polis getiriyor. Yapılabiliyor ama çoğunda red yiyor, 3D olduğundan. Genişletmek için tıkla... Polis getiriyorsa ben de yapayım (!) Şaka maka bazıları ben yapıyorum, ediyorum diyenler çok var TikTok'ta.
SadeceEfe 56 Üstün Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 1.332 Çözümler 2 Beğeniler 638 Yer Balıkesir 26 Temmuz 2026 #10 TurkishHD dedi: Polis getiriyorsa ben de yapayım (!) Şaka maka bazıları ben yapıyorum, ediyorum diyenler çok var TikTok'ta. Genişletmek için tıkla... Boş elemanlar ya gerçek hayatta görsen, bu mu yapıyor bunları dersin, emin ol.
TurkishHD dedi: Polis getiriyorsa ben de yapayım (!) Şaka maka bazıları ben yapıyorum, ediyorum diyenler çok var TikTok'ta. Genişletmek için tıkla... Boş elemanlar ya gerçek hayatta görsen, bu mu yapıyor bunları dersin, emin ol.