o zamanın ev fiyatı da arttı desen 2 milyon kredi çeksen yine alırsın.
Hayatta her şey dilediğimiz gibi olmayabiliyor. Arkadaşın yarın bir gün bir sağlık sorunu veya işten ayrılması gerektiğinde bu krediyi kim ödeyecek? Her şeyi düşünmek lazım; hayat bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayatta her şey dilediğimiz gibi olmayabiliyor. Arkadaşın yarın bir gün bir sağlık sorunu veya işten ayrılması gerektiğinde bu krediyi kim ödeyecek? Her şeyi düşünmek lazım; hayat bu.

Tabii orası öyle biz sadece normal koşullarda varsayım yapabiliriz. Neyin nasıl olacağı hiç belli olmaz.

Daha tam kazanamadım aklımda çok fazla soru var danışacak birisi yok işte. Bu vergiler Bağ-Kur hakkında vb.

Konu aç sor ben cevaplarım hocam.

Kuryelik mi rahat? Hayır, yapmadık da yapanları da dinliyoruz yani. Adamlar 15-16 saat çalışıp asgari 20K fazla alınca rahat kazanmış olmuyor ki. Bunun trafikte milletle uğraşması, müşteriyle uğraşması vs. vs. say say bitmez. Kuryelikte rahat kazanıldığını ilk senden duydum şu an. Yapanlar da başka iş bulamadığından ya da borcu falan olduğundan söve söve yapıyor. Denk geldiklerim, muhabbet ettiklerim hep.

Rahattan kastım para olarak hocam hangi yer şimdi tutarları yazmayayım o kadar parayı verecek?