Celeron N2840 & HD Graphics sisteme oyun önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 144
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 442
  • Etiketler Etiketler
    önerisi oyun
Yani, onlar bile Celeron N2840'tan daha güçlü durumda. Aslında şu anki cihaza Linux kuracaktım ama kuzen Linux kullanamaz ve Windows dışı deneyim kazanmadı.

Ben olurdum da kuzenlerim olur mu bilemiyorum.

Hocam önerim bence kuzeninize en kötü Quad'lı bir kasa bulun Quad Q6600'lı bir makine GT410'lu bir şeyler hem çok pahalı değiller ve her türlü iyidir bundan.

İfadeler: 144
Hocam önerim bence kuzeninize en kötü Quad'lı bir kasa bulun Quad Q6600'lı bir makine GT410'lu bir şeyler hem çok pahalı değiller ve her türlü iyidir bundan.
GeForce 410 hocam, GT 410 değil. Söylerim. Alırlarsa alırlar.

Hocam evet hatta hatırladığıma göre Gigabyte'nin 1GB'lik ucuz ekran kartları var onlu bir makinede iş görür.
Elimde bir HD 4550 512 MB var. O da olabilir de HD Graphics Bay Trail'den de zayıf.

Elimde bir HD 4550 512 MB var. O da olabilir de HD Graphics bay Trail'den de zayıf.

Olur her türlü iyidir o laptoptan. en kötü Win 8.1 veya Windows 10 ilk sürümler kurulur YouTube izliyebilir. GTA SA falan da oynayabilir.

İfadeler: 144
Elimde bir HD 4550 512 MB var. O da olabilir de HD Graphics bay Trail'den de zayıf.

Tam net hatırlamasamda HD 4590 ile GTA San Andreas veya bazı onun gibi eski oyunlarda beni her zaman memnun etmiyordu 15-20 FPS falandı. Bence en azından bulabilirseniz HD 5670 gibi bir GPU daha iyi olur.

Tam net hatırlamasamda HD 4590 ile GTA San Andreas veya bazı onun gibi eski oyunlarda beni her zaman memnun etmiyordu 15-20 FPS falandı. Bence en azından bulabilirseniz HD 5670 gibi bir GPU daha iyi olur.
HD 45xx serisi giriş seviyesi zaten, Elimde HD 4830 da var ama o zaten kullanımda. GT 220 de var ama o çok zayıf. HD 5670 olabilir, hatta bulursam HD 5770 bile olabilir.

HD 45xx serisi giriş seviyesi zaten, elimde HD 4830 da var ama o zaten kullanımda. GT 220 de var ama o çok zayıf. HD 5670 olabilir, hatfa bulursam HD 5770 bile olabilir.

Yani ikinci ele derinlemesine bakınca çoğu bunun gibi ekran kartları benzer fiyatlarda bulunabiliyor hangisini uyguna bulursanız onu alın 5770 çok daha iyi olur.

Yani ikinci ele derinlemesine bakınca çoğu bunun gibi ekran kartları benzer fiyatlarda bulunabiliyor hangisini uyguna bulursanız onu alın 5770 çok daha iyi olur.
Bakarım. HD 5770 zaten zamanı için güçlü karttı, şimdi bile bazı oyunlar için hâlâ çok yeterli kart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…