Makaleler
5
maxresdefault-1.webp

Canlar lafı fazla uzatmadan kendi adıma konuşmam gerekirse Cem Yılmaz’ı eskisi kadar komik bulmuyorum. Ne Netflix’te yayınlanan son stand-up’ı ne de Erşan Kuneri dizisi bana eskisi kadar komik gelmedi. Ama şu da var ki eski Cem Yılmaz çok üst düzey bir seviyede zaten. Yani ben aslında o eski Cem Yılmaz’ın %70’lerine falan da tamamım. Cem…

Devamını Oku: Cem Yılmaz Bitti Mi?
Kaynak: Techolay

maxresdefault-1.webp

Canlar lafı fazla uzatmadan kendi adıma konuşmam gerekirse Cem Yılmaz’ı eskisi kadar komik bulmuyorum. Ne Netflix’te yayınlanan son stand-up’ı ne de Erşan Kuneri dizisi bana eskisi kadar komik gelmedi. Ama şu da var ki eski Cem Yılmaz çok üst düzey bir seviyede zaten. Yani ben aslında o eski Cem Yılmaz’ın %70’lerine falan da tamamım. Cem…

Devamını Oku: Cem Yılmaz Bitti Mi?
Kaynak: Techolay
Katılıyorum. Çöp.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eskiden insanları gerçekten güldürmek istiyordu, yaş Kemal'i bulunca bunu yapması zaten anlamsız. Çok para kazanacak olsa da yapamaz. Hayatın gerçekleri başka

Artık bu bot’u kontrol edenlerin mod arkadaşlar olduğunu öğrenmiş oldum, teşekkürler.

Konuya gelirsek hayatımda 1 kez bile izlememişimdir.😶

Ben son zamanlarda içerik üretmekte yani fikir üretmekte zorlandığını düşünüyorum. Yoksa benim bildiğim Cem Yılmaz gerçekten değil. Son birkaç filmlerini izledim ve Cem Yılmaz'ın kalitesine göre berbatlar. Lakin her şeyin bir ömrü olduğu gibi onunda sonu var, umarım eski kalitesini yakalayabilir ve zirvede bırakabilir.