yusufumm07
Üstün
Cepmatix.sitesi güvenli mi?
Son düzenleyen: Moderatör:
Cepmatix sitesinin güvenli olup olmadığını değerlendirmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsin:
Tüketici olarak mı yazıyorsunuz bunları?Ben de bu konuyu özellikle telefon bataryası almak için araştırırken gördüm. Siteyi biraz inceledim, açıkçası klasik “sahte site” izlenimi vermedi. Daha çok telefon yedek parça ve aksesuar odaklı bir satış sitesi gibi duruyor.
Dikkatimi çeken şey şu oldu:
Özellikle Samsung batarya, iPhone batarya (Apple), Xiaomi batarya, Oppo batarya gibi sık aranan modellerin yanında Tecno batarya ve İnfinix batarya gibi piyasada zor bulunan seçenekler de mevcut.
Günümüzde Samsung, Apple (iPhone), Xiaomi ve Oppo telefon bataryası bulmak bazen hem zor hem pahalı olabiliyor. Bu tarz sitelerde model çeşitliliğinin fazla olması bence artı bir durum. Burada da farklı marka ve modellere yönelik batarya seçenekleri sunulmuş.
Benim görüşüm:
Direkt “çok güvenilir” ya da “kesin alın” demek yerine, her e-ticaret sitesinde olduğu gibi önce küçük bir siparişle denemek daha mantıklı olur. Ama genel olarak bakınca Samsung, iPhone (Apple), Xiaomi, Oppo, Tecno ve İnfinix bataryaları için alternatif bir site gibi duruyor