Caner Uncu 46 Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 9.299 Makaleler 13 Çözümler 183 Beğeniler 17.881 Yer Çorum Perşembe 21:14 #1 https://app.hb.biz/AvBZUXclLPIa Son ayların en dip fiyatı. İsterseniz 200 TL farkla 160 cm olanı seçin.
https://app.hb.biz/AvBZUXclLPIa Son ayların en dip fiyatı. İsterseniz 200 TL farkla 160 cm olanı seçin.
Hybrid Theory 47 Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 886 Çözümler 16 Beğeniler 732 Yer PATHOS-II Cuma 10:01 #2 Daha önce boyut olarak benze bir masa kullanıyordum. 70 cm derinlik fazla olabilir ama ihtiyacınız varsa fiyatı uygun.
Daha önce boyut olarak benze bir masa kullanıyordum. 70 cm derinlik fazla olabilir ama ihtiyacınız varsa fiyatı uygun.
KS KS Caner Uncu 46 Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 9.299 Makaleler 13 Çözümler 183 Beğeniler 17.881 Yer Çorum Cuma 11:24 #3 Hybrid Theory dedi: Daha önce boyut olarak benze bir masa kullanıyordum. 70 cm derinlik fazla olabilir ama ihtiyacınız varsa fiyatı uygun. Genişletmek için tıkla... Bence iyi hocam, kısa olunca da monitöre çok yakın kalıyorsun.
Hybrid Theory dedi: Daha önce boyut olarak benze bir masa kullanıyordum. 70 cm derinlik fazla olabilir ama ihtiyacınız varsa fiyatı uygun. Genişletmek için tıkla... Bence iyi hocam, kısa olunca da monitöre çok yakın kalıyorsun.
Hybrid Theory 47 Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 886 Çözümler 16 Beğeniler 732 Yer PATHOS-II Cuma 12:37 #4 Caner Uncu dedi: Bence iyi hocam, kısa olunca da monitöre çok yakın kalıyorsun. Genişletmek için tıkla... Eski evimde salona kuruluydu setup. Orada eski masam hiç sırıtmıyordu. Ancak şimdiki yerde hayatta sığdıramam öyle bir masayı. Çalışma yapmak vs. çok rahat oluyor ama imkanla alakalı biraz.
Caner Uncu dedi: Bence iyi hocam, kısa olunca da monitöre çok yakın kalıyorsun. Genişletmek için tıkla... Eski evimde salona kuruluydu setup. Orada eski masam hiç sırıtmıyordu. Ancak şimdiki yerde hayatta sığdıramam öyle bir masayı. Çalışma yapmak vs. çok rahat oluyor ama imkanla alakalı biraz.