Detaylar
Kim cevapladı?erdym
Üstün
Açıkçası 18 cm suntalam bir masa için aşırı pahalı geldi. Masif falan yapılabiliyor o modele veya daha kalın mutfak tezgahı tarzı suntalamlar.
termalmacun
Başarılı
@termalmacun, güzel masa zaten. Fiyatı ayrı iyi. Ben 1.5 sene önce bu parayı verdim.
Sipariş verdim hocam sağ olun.
Hellmonger
Becerikli
Ahşap masalar sallanmaz bende var gel sallamak istesen bile sallayamazsın. Bu profil olanlar sallanır ama
Genellikle belirleyen malzeme kalitesi ve bağlantı şekilleri.
Aktif kullandığım bir masa. Hafif sallantı var ama pek de rahatsız etmiyor. Montajı da kolay.
IKEA'nın masası var elimde değiştirmeyi düşünüyorum sallanması ve renginden ötürü. Bunun fiyatı da uygun aslında ama sallanır mı diye düşünüyorum. Rengi de beyaz olmasa iyiydi toz muhabbeti aşırı can sıkıyor.
Hellmonger
Becerikli
IKEA'nın masası var elimde değiştirmeyi düşünüyorum sallanması ve renginden ötürü. Bunun fiyatı da uygun aslında ama sallanır mı diye düşünüyorum. Rengi de beyaz olmasa iyiydi toz muhabbeti aşırı can sıkıyor.
Bende bu masadan var taş gibi sallanma istemiyorsanız içim rahat olsun diyorsanız bu tip alın ancak fiyat elbette diğerleri kadar uygun değil ama sağlam. Kurulumu bilmeyen için biraz uğraştırıcı bilginiz olsun.
Rani HA110 Raflı Oyuncu Bilgisayar Masası 160 Cm Çalışma Masası Sepet Ceviz - Antrasit
HA110 Raflı Oyuncu Bilgisayar Masası ile kendinize konforlu bir oyun alanı yaratabilirsiniz! Detaylı bilgi ve fiyatlar için hemen tıklayın!
www.rani.com.tr
Bende bu masadan var taş gibi sallanma istemiyorsanız içim rahat olsun diyorsanız bu tip alın ancak fiyat elbette diğerleri kadar uygun değil ama sağlam. Kurulumu bilmeyen için biraz uğraştırıcı bilginiz olsun.
![]()
Rani HA110 Raflı Oyuncu Bilgisayar Masası 160 Cm Çalışma Masası Sepet Ceviz - Antrasit
HA110 Raflı Oyuncu Bilgisayar Masası ile kendinize konforlu bir oyun alanı yaratabilirsiniz! Detaylı bilgi ve fiyatlar için hemen tıklayın!www.rani.com.tr
Şu yükseltme kısmı bozuyor ya, bir de ben biraz eni uzun olsun istiyorum rahat rahat kullanabileyim masayı.
- Makaleler
- 62
Beğendim. Alıyorum!
XDrive Rüzgar aldım gram sallanmıyor bir tık pahalı bu masalarla kıyaslanmaz. Ama linkteki masa tam F/P.
Alternatif bakanlar için, bence daha şık. Kulaklık askısı falan da var.
www.n11.com
Evdemo Milenyum Profesyonel Oyuncu Masası Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Evdemo Milenyum Profesyonel Oyuncu Masası Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-