2400'e Hepsiburada satıyor, başka güvenilir satıcı bulamadım.
Bilemedim, ben pek sıcak değilim EMC Bilişim'e. Sorunsuz gelse bile bir işin düşerse biraz uğraştırıyor gibi. Dediğim gibi LEGO alacakken gördüm ben de burayı, içime sinmedi. O yüzden olumlu bakamıyorum.

Dostlar, bende de 7000 serisi 13 in 1 var da, makinenin başlık kısmının içi hep kıl oluyor. Bir de vücut için başlık değiştirirken tak-çıkar yapıyorum; oradaki yağ da dağılıyor. İleride bir sorun yaratır mı? İçindeki kılları temizlerken istemsiz yağ da gidiyor da oradan.
Vücut başlıkları her yerde iyi çalışmıyor diye biliyorum ben o yüzden direk en küçük başlıkla vücudu alıyorum. Bazı yerlerde başlığı çıkartabiliyorum ama dikkat etmek lazım tabi. Yıllardır kullanıyorum yağ mağ hiç düşünmedim bile :)

Islak da kullanılıyor diye biliyorum ama çok duşta kullanmadım. Bazen bıçak kısmına su tuttuğum oldu.

Bunların şarj aletlerini dikkatli saklayın. Neredeyse makine fiyatına satılıyor. Yaklaşık 2 sene önce şarj aletini kaybettiğim tıraş makinem öyle yatıyordu, yeni buldum, kullanmaya başladım. Gerçi AB, şarj konusunda Type-C zorunluluğu filan getiriyordu; belki o dertten kurtarmışlardır.

Bunların şarj aletlerini dikkatli saklayın. Neredeyse makine fiyatına satılıyor. Yaklaşık 2 sene önce şarj aletini kaybettiğim tıraş makinem öyle yatıyordu, yeni buldum, kullanmaya başladım. Gerçi AB, şarj konusunda Type-C zorunluluğu filan getiriyordu; belki o dertten kurtarmışlardır.
Philipsin sıfır alan 3 yuvarlaklı makinesinden aldım en son ona Type-C koymuşlar.

Vücut başlıkları her yerde iyi çalışmıyor diye biliyorum ben o yüzden direk en küçük başlıkla vücudu alıyorum. Bazı yerlerde başlığı çıkartabiliyorum ama dikkat etmek lazım tabi. Yıllardır kullanıyorum yağ mağ hiç düşünmedim bile :)

Islak da kullanılıyor diye biliyorum ama çok duşta kullanmadım. Bazen bıçak kısmına su tuttuğum oldu.
vücut başlıkları ve genel olarak vücut çok iyi almıyor ya. Normal en küçük başlıkla da vücut almayı deneyince kanattım :D. Ama sakal vs. iyi alıyor 1700 e almıştım indirimlerden o yüzden devam ediyorum bunla.
Kutudan sadece kablo çıkmıştı.

vücut başlıkları ve genel olarak vücut çok iyi almıyor ya. Normal en küçük başlıkla da vücut almayı deneyince kanattım :D. Ama sakal vs. iyi alıyor 1700 e almıştım indirimlerden o yüzden devam ediyorum bunla.

Kutudan sadece kablo çıkmıştı.
Nasıl kanattın ki bıçaklar deriye ulaşmıyor olması lazım. Senin başlık mı farklı acaba bilemedim. Bir tık büyüğünü kullanabilirsin ama uzun olmasını istemediğin yerlerde daha uzun bırakabilir bilemiyorum. Tabi sadece vücut için bu yetmiyor ben bazen permatik ile dalıyorum :) Ama onun da ucundaki plastiği tırnak makası ile kesiyorum. Kenarlarını da bıçağın hizasına göre düzlüyorum. Tabi bıçak açıkta olunca daha dikkatli kullanmak lazım. Ama o plastik kısmı kesmezsem tam istediğim gibi efektif kullanamıyorum.

Bir de vücut başlıkları kıl çekme de yapabiliyordu bende. Birikme de yapıyor. Çok iyi bulamadım onu. Farklı vücut için cihazlar var ama çok gerekli görmüyorum şu an.

Bazı konularda kadınların kullandığı permatik tarzı ürünler daha iyi de olabilir.