Makaleler
13
Ben de çok uzun süredir kullanıyorum. Cidden taş gibi tabi değiştirmedilerse :)
İnanır mısın 8 senedir kullanıyorum bana mısın demedi.
Aynen öyle geçen gün annem yanlışlıkla çamaşır makinesine attı kaç saat yıkandı, hiçbir şey olmadı sapasağlam çalışıyor mis gibi de temizlenmiş ahaha.
Dostlar, bende de 7000 serisi 13 in 1 var da, makinenin başlık kısmının içi hep kıl oluyor. Bir de vücut için başlık değiştirirken tak-çıkar yapıyorum; oradaki yağ da dağılıyor. İleride bir sorun yaratır mı? İçindeki kılları temizlerken istemsiz yağ da gidiyor da oradan.

Dostlar bende de 7000 serisi 13'in 1 var da makinenin başlık kısmının içi hep kıl oluyor bir de vücut için başlık değiştirirken tak-çıkar yapıyorum oradaki yağ da dağılıyor ileride bir sorun yaratır mı? İçindeki kılları temizlerkjen istemsiz yağda gidiyor da oradan.

Aynısı bende de oluyor. Yağı bitince ne yapacağız acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Philips 5000 serisi 10'in 1 ıslak ve kuru kullanım için tıraş makinesi 1.689 TL.

Sepette "amazonvnl250" kodunu kullanınız. Kod yalnızca mobil uygulamada geçerlidir.

Satıcı güvenilir mi?

Benim paylaştığımda Amazon'du diye hatırlıyorum ya.

EMC Bilişim'in Google yorumları pek iç açıcı değil. Yine Amazon var arkanda, sorun olmaz da pek büyük bir yer değil. Köşe başı işletme gibi bir yer. Ben de LEGO alırken denk gelip araştırmıştım. "Bilişim" adı altında alakasız ürünler var.

Benim paylaştığımda Amazon'du diye hatırlıyorum ya.

Emc bilişim'in Google yorumları pek iç açıcı değil. Yine Amazon var arkanda, sorun olmaz da pek büyük bir yer değil. Köşe başı işletme gibi bir yer. Ben de lego alırken denk gelip araştırmıştım. "bilişim" adı altında alakasız ürünler var.

2400'e Hepsiburada satıyor, başka güvenilir satıcı bulamadım.

@Caner Uncu ne önerirsin?