Shadow00 Uzman Katılım 28 Temmuz 2026 Mesajlar 440 Beğeniler 169 Bugün 12:16 #1 Çok kaliteli ürünleri vardı, ne oldu bu siteye?
naganen Üstün Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 1.168 Makaleler 2 Çözümler 15 Beğeniler 924 Yer Tokat Bugün 12:17 #2 Trendyol sayfaları duruyor aslında, ben de onlardan masa almıştım kullanıyorum. Ama modeller bayağı azalmış, benim kullandığım masayı da kaldırmışlar Ceramical Models, Prices - Trendyol Ceramical and the new products and the campaigns of the brands you love at Trendyol! www.trendyol.com
Trendyol sayfaları duruyor aslında, ben de onlardan masa almıştım kullanıyorum. Ama modeller bayağı azalmış, benim kullandığım masayı da kaldırmışlar Ceramical Models, Prices - Trendyol Ceramical and the new products and the campaigns of the brands you love at Trendyol! www.trendyol.com
KS KS Shadow00 Uzman Katılım 28 Temmuz 2026 Mesajlar 440 Beğeniler 169 Bugün 12:34 #3 naganen dedi: Trendyol sayfaları duruyor aslında, ben de onlardan masa almıştım kullanıyorum. Ama modeller bayağı azalmış, benim kullandığım masayı da kaldırmışlar Ceramical Models, Prices - Trendyol Ceramical and the new products and the campaigns of the brands you love at Trendyol! www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Ben kendi sitelerinden Ms2 almıştım baya memnunum, kapatılması kötü oldu.
naganen dedi: Trendyol sayfaları duruyor aslında, ben de onlardan masa almıştım kullanıyorum. Ama modeller bayağı azalmış, benim kullandığım masayı da kaldırmışlar Ceramical Models, Prices - Trendyol Ceramical and the new products and the campaigns of the brands you love at Trendyol! www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Ben kendi sitelerinden Ms2 almıştım baya memnunum, kapatılması kötü oldu.
naganen Üstün Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 1.168 Makaleler 2 Çözümler 15 Beğeniler 924 Yer Tokat Bugün 12:39 #4 Shadow00 dedi: Ben kendi sitelerinden Ms2 almıştım baya memnunum, kapatılması kötü oldu. Genişletmek için tıkla... Benim de masa MS2 Sitesi de duruyor aslında ama çalışma masası bölümü boş.
Shadow00 dedi: Ben kendi sitelerinden Ms2 almıştım baya memnunum, kapatılması kötü oldu. Genişletmek için tıkla... Benim de masa MS2 Sitesi de duruyor aslında ama çalışma masası bölümü boş.
KS KS Shadow00 Uzman Katılım 28 Temmuz 2026 Mesajlar 440 Beğeniler 169 58 dakika önce #5 naganen dedi: Benim de masa MS2 Sitesi de duruyor aslında ama çalışma masası bölümü boş. Genişletmek için tıkla... WhatsApp son görülme tarihleri 05.08.2026, yurtdışına kaçtılar herhalde. Fabrika Eskişehir'de yağmalamak lazım.
naganen dedi: Benim de masa MS2 Sitesi de duruyor aslında ama çalışma masası bölümü boş. Genişletmek için tıkla... WhatsApp son görülme tarihleri 05.08.2026, yurtdışına kaçtılar herhalde. Fabrika Eskişehir'de yağmalamak lazım.