Bu kategorideki konular eğer mesaj gelirse oradan gidiyor ve bulunması daha zor oluyor. Forum büyüdüğünde ve konuya çözüm odaklı olmayan bir mesaj geldiğinde bu büyük bir dezavantaj olup konunun kaybolmasına sebep olabiliyor. Sorun çözülene kadar orada kalması, konuya ulaşılma açısından daha kolay duruma getirecektir bence.
Demek istediğim ben adının değişmesi yerine farklı başlıklara ayrılmasını savunuyorum. Adı değişmesi yerine cevapsız sorular cevap yazılmayanlar için, çözülmeyenler ise çözülmemiş sorular için olsun demek istiyorum. Aynı şey değiller çünkü.
Demek istediğim ben adının değişmesi yerine farklı başlıklara ayrılmasını savunuyorum. Adı değişmesi yerine cevapsız sorular cevap yazılmayanlar için, çözülmeyenler ise çözülmemiş sorular için olsun demek istiyorum. Aynı şey değiller çünkü.
Belki yanlış anladım ama işlev değişimi olmayacak aslında, eskiye dokunmadan yeni bir ekleme olacak:
Cevapsız sorular, kelimenin tam anlamıyla, halihazırda olduğu gibi hiç mesaj/cevap gelmemiş sorular olacak. Mesajsız demek garip durabilir biraz, o yüzden ismi böyle kalabilir.
Çözüme kavuşturulmamış sorular (geçici isim), belli bir aşama katedilmiş (en az 1 mesaj) fakat herhangi bir mesajın çözüm olarak işaretlenmediği soruları içerecek.
Hatta bunların yanına, kalan tek kategori olan çözüme kavuşturulmuş sorular sekmesi de gelebilir.
Eklemedense işlev değişimine gerek olduğunu pek düşünmüyorum. Şu anki cevapsız sorular sekmesi güzel gibi. Bir üye belli bir aşamaya gelmiş sorulardansa hiç cevaplanmamış sorulara bakmak isteyebilir.
Bu durum çok az kişinin umurunda sanırım ya. Ben çözülmeyen soruları bulmak için geziniyorum ama 5000 konu olduğundan ve konuların hepsini görüntüleyemediğimden bulamıyorum hiçbirini.
Öneri hayata geçirilmiştir. Cevap Bekleyen Sorular ve Çözüme Kavuşmamış Sorular olmak üzere ikiye ayırdık. İlk kategoride hiçbir şekilde yanıt almamış soruları görürken, ikincisinde en az bir yanıt almış ancak Çözüldü ön ekine sahip olmayan konuları göreceksiniz.
Öneri hayata geçirilmiştir. Cevap Bekleyen Sorular ve Çözüme Kavuşmamış Sorular olmak üzere ikiye ayırdık. İlk kategoride hiçbir şekilde yanıt almamış soruları görürken, ikincisinde en az bir yanıt almış ancak Çözüldü ön ekine sahip olmayan konuları göreceksiniz.