Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
6
Yer
LTBE
Bu kategorideki konular eğer mesaj gelirse oradan gidiyor ve bulunması daha zor oluyor. Forum büyüdüğünde ve konuya çözüm odaklı olmayan bir mesaj geldiğinde bu büyük bir dezavantaj olup konunun kaybolmasına sebep olabiliyor. Sorun çözülene kadar orada kalması, konuya ulaşılma açısından daha kolay duruma getirecektir bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı 17 Eksi
Şu an öyle çalışmıyor orası. Çözümsüz ve cevapsız konuları içeriyor sadece.
Demek istediğim ben adının değişmesi yerine farklı başlıklara ayrılmasını savunuyorum. Adı değişmesi yerine cevapsız sorular cevap yazılmayanlar için, çözülmeyenler ise çözülmemiş sorular için olsun demek istiyorum. Aynı şey değiller çünkü.

Demek istediğim ben adının değişmesi yerine farklı başlıklara ayrılmasını savunuyorum. Adı değişmesi yerine cevapsız sorular cevap yazılmayanlar için, çözülmeyenler ise çözülmemiş sorular için olsun demek istiyorum. Aynı şey değiller çünkü.
İşlevi değişecekse neden olmasın? Ben her türlü yeniliğe açığım bu konuda.

İşlevi değişecekse neden olmasın? Ben her türlü yeniliğe açığım bu konuda.

Belki yanlış anladım ama işlev değişimi olmayacak aslında, eskiye dokunmadan yeni bir ekleme olacak:
  • Cevapsız sorular, kelimenin tam anlamıyla, halihazırda olduğu gibi hiç mesaj/cevap gelmemiş sorular olacak. Mesajsız demek garip durabilir biraz, o yüzden ismi böyle kalabilir.
  • Çözüme kavuşturulmamış sorular (geçici isim), belli bir aşama katedilmiş (en az 1 mesaj) fakat herhangi bir mesajın çözüm olarak işaretlenmediği soruları içerecek.
Hatta bunların yanına, kalan tek kategori olan çözüme kavuşturulmuş sorular sekmesi de gelebilir.

Eklemedense işlev değişimine gerek olduğunu pek düşünmüyorum. Şu anki cevapsız sorular sekmesi güzel gibi. Bir üye belli bir aşamaya gelmiş sorulardansa hiç cevaplanmamış sorulara bakmak isteyebilir.

Ekleme yapmak çok zor olmaz tahminimce.

Eklemedense işlev değişimine gerek olduğunu pek düşünmüyorum. Şu anki cevapsız sorular sekmesi güzel gibi. Ekleme yapmak çok zor olmaz tahminimce.
Evet, demek istediğim buydu zaten. Eğer tüm cevap verilmemiş konular eklenecek ve benim dediğime özel ayrı kategori açılacaksa ben buna varım.
Hatta bunların yanına, kalan tek kategori olan çözüme kavuşturulmuş sorular sekmesi de gelebilir.
Çok da gerek yok gibi ona ya.

Kesinlikle katılıyorum bazı konularım cevaplanmadı ve konu ne olduysa şu an yok.

Bu durum çok az kişinin umurunda sanırım ya. Ben çözülmeyen soruları bulmak için geziniyorum ama 5000 konu olduğundan ve konuların hepsini görüntüleyemediğimden bulamıyorum hiçbirini.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.