tumu

Başarılı
Yer
Antalya
Okulda futsal turnuvası var, biz başta katılmamıştık ama sonra benim haberim yokken gidip katılmışlar. Sınıfta zaten 9 erkek var, 2'si hiç ilgilenmiyor futbolla, geriye kalan 7 kişi içinde de ben ilk 5 kişilik kadrodayım. Bizim eşleştiğimiz takım hem bizden 1 dönem küçük, hem de bizden kat kat iyiler. Benim gerilmemin sebebi, zaten eleneceğiz kesin olarak yani en kötü takım bizde ama hem alt döneme eleneceğiz hem de büyük ihtimalle fark yiyeceğiz. Üstelik çok kalabalık bir tribün var ve sesleri de inanılmaz fazla çıkıyor, kapalı alan olması sebebiyle cidden tahammülü zor bir atmosfer var. Böyle bir senaryoda oraya çıkıp 40 dakika maç yapma fikri beni inanılmaz geriyor, daha 5 gün var ve çok stres yaptırdı bu durum. Rezil olacağım fikri çok baskın hissettiriyor kendini, çünkü bireysel olarak da çok iyi bir oyuncu değilim. Öyle anlatmak istedim buraya, çünkü bunu anlatacağım diğer arkadaşlarım büyük ihtimalle hâlihazırda gaza gelmiş durumda oldukları için pek anlamayacaklar beni, ama ben eminim bu senaryonun nereye geleceğinden ve anlattığım sebepler çok geriyor beni.

Kanka, yaşa. Ben de çok geriliyordum böyle şeylere ve kendimi eğer imkanım varsa uzak tutardım. Şimdi anlıyorum ki birçok anıdan mahrum bırakmışım kendimi, her şey çok daha iyi olabilirdi. Oyna, elinden gelenin en iyisini yap ve gerisini düşünme.

Kanka, yaşa. Ben de çok geriliyordum böyle şeylere ve kendimi eğer imkanım varsa uzak tutardım. Şimdi anlıyorum ki birçok anıdan mahrum bırakmışım kendimi, her şey çok daha iyi olabilirdi. Oyna, elinden gelenin en iyisini yap ve gerisini düşünme.
Hocam yani mantıksal olarak bakınca ben de bu kapıya çıkıyorum sürekli, seneye son senem 1 yıl sonra kimse birbirini hatırlamayacak bile. Hatta 3 hafta sonra tatile girdikten sonra bile, veya daha gercekci olursak 1 gün sonra bile kimse benim iyi veya kötü oynamamı hatırlamayacak. Ama istemsiz şekilde geriyor beni bu ortam.

Hocam yani mantıksal olarak bakınca ben de bu kapıya çıkıyorum sürekli, seneye son senem 1 yıl sonra kimse birbirini hatırlamayacak bile. Hatta 3 hafta sonra tatile girdikten sonra bile, veya daha gerçekçi olursak 1 gün sonra bile kimse benim iyi veya kötü oynamamı hatırlamayacak. Ama istemsiz şekilde geriyor beni bu ortam.

Gerginliğin olması bir şey değil ya. Sen o anı yaşa, tadını çıkar yeter. Tek insan sen değilsin oradaki, tek gerilen de sen değilsin yani :D böyle bak.