8898

Üstün
Açılış Hamlesi
Önerim başlıkta gibidir, göz ardı et diyenler olacaktır etmiyorum belki işime yarayabilecek şeyler olabilir.

1756306655610.webp

Çeviri yama konularına karşı bir düşmanlığım yok gördüğünüz gibi tüm sayfayı işgal ediyor.

Artı 29 Eksi
Bizlere o süre sınırlaması var fakat bunun olması hoş değil. Düzenleme yapıldı mı ana sayfaya düşmek yerine olduğu yerde kalmalı.
Normal üyeler olarak konu açmak istediğimizde onaya düşüyor ancak ilgili üye onaylı olduğu için bundan etkilenmiyor sanırım. @Calypso Çeviri biraz daha aralıklı açabilirsiniz konuları bence hocam.

Normal üyeler olarak konu açmak istediğimizde onaya düşüyor ancak ilgili üye onaylı olduğu için bundan etkilenmiyor sanırım. @Calypso Çeviri biraz daha aralıklı açabilirsiniz konuları bence hocam.
Arkadaşlar sizler gibi kullanıcılardan gelen istekler üzerine konuları foruma taşıma kararı aldık. Tahmin edebilirsiniz ki, her zaman boş vaktimiz olmuyor. Fırsat yarattık ve birkaç gündür konuları bitirmek için çalıştık. Bugün daha fazla paylaşım yapmayız. Kalan konuları da günde 5 konu şeklinde paylaşırız. 25 30 yama falan kaldı. Rahatsızlık verdiysek kusura bakmayın. Bizim de kazancımız olan bir durum değil. İnsanların isteklerini karşılamaya çalışıyoruz. İyi forumlar

Arkadaşlar sizler gibi kullanıcılardan gelen istekler üzerine konuları foruma taşıma kararı aldık. Tahmin edebilirsiniz ki, her zaman boş vaktimiz olmuyor. Fırsat yarattık ve birkaç gündür konuları bitirmek için çalıştık. Bugün daha fazla paylaşım yapmayız. Kalan konuları da günde 5 konu şeklinde paylaşırız.

Hocam sorun size özel değil. Son 2 haftadır yeni konular kısmı indirimdir çeviridir gibi konularla doluyor.

Hocam sorun size özel değil. Son 2 haftadır yeni konular kısmı indirimdir çeviridir gibi konularla doluyor.
Anladım, sorun değil dostum. Arkadaşımız etiket atınca açıklama yapmak istedim. Bir anda sistem değiştirmek kolay olmadığı için bizde üstümüze düşeni yaparız. Konuları azaltırız, kimseyi rahatsız etmemiş oluruz.

Anladım, sorun değil dostum. Arkadaşımız etiket atınca açıklama yapmak istedim. Bir anda sistem değiştirmek kolay olmadığı için bizde üstümüze düşeni yaparız. Konuları azaltırız, kimseyi rahatsız etmemiş oluruz.

Konuda sizin başlıkları görünce etiket attım kişisel bir durum değil hocam. Aktif olarak ben de birkaç yamanızı kullanıyorum elbette forumda konusunun olması yamayı bulmayı kolaylaştırır ancak bir anda konular hızla açılınca diğer hocalarımızın konusu altta kalabiliyor.

Konuda sizin başlıkları görünce etiket attım kişisel bir durum değil hocam. Aktif olarak ben de birkaç yamanızı kullanıyorum elbette forumda konusunun olması yamayı bulmayı kolaylaştırır ancak bir anda konular hızla açılınca diğer hocalarımızın konusu altta kalabiliyor.
Biliyorum biliyorum dostum sorun değil. Bu sayede farkına var mış olduk ve çözümü bulduk. İyi oyunlar dilerim o halde :)

Evet katılıyorum. Ana sayfayı olduğu gibi kaplaması diğer gönderilerin gözükmemesini sağlıyor. Kategori bazlı göz ardı etme seçeneği sunulmalı.