Çevrede Superonline altyapı var ancak binada görünmüyor

theophilus 1

Üyecik
Merhaba, İstanbul üzerinde ikamet ediyorum. Yaklaşık birkaç ay önce fiber için yaşadığım binaya altyapı getirildi. Senelik taahhütüm bitiyor, fiberden yararlanayım derken internet üyeliğimi kapattım. Ancak aylardır ses soluk yok. Fiber broşürleri dağıtılıp duruyor diye bulunduğum sokak ve çevre sokaklardaki evleri de kontrol ettim. Hepsinde altyapı mevcut ancak bende Superbox 5G uyumlu görünüyor sadece.

Yakınlardaki bir bayiye bizzat müracaat ettim, durumu belirttim, birkaç arama yaptı ancak sonucunda "bir haftaya açılacakmış" dendi (bugün tam bir ay oldu). Müşteri temsilcilerine birkaç kez arayıp mağduriyetimi belirttim, ancak sonuç olarak "binanızı göremiyorum" dendi ve 2 hafta içinde yapılan 3 aramadan sonra telefonuma cevap verilmemeye başlandı. Bu sorunu daha önce yaşayanlar var mı ve sorunun çözülmesi için neler yapabileceğimi merak ediyorum. Ayrıca sorun giderilene kadar kullanabileceğim taahütsüz ev interneti önerileriniz olursa memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Binana kutusu kuruldu ve kutuya bağlantı yapıldı mı?

Cevap evet ise firmayı arıyorsun kutuyu bağlattınız fakat kaç aydır fiberin aktifleşmesi yapılamadı. "Lokasyon için talep açabilir misiniz veya saha ekiplerinizi binadaki fiber kutusundan sinyal geliyor mu ölçüm sağlar mısınız, ayrıca fiber aboneniz olmak istiyorum." de.

Benim de böyleydi. Kimse bağlatmadığı için gelmiş 3-5 yıldır hiç aktif olmamış. Saha ekibi geldi, kurulum başarısız oldu. Sebebine inatla "fiber aktif edilmemiş" yazdırdım. Normalde "kullanıcı vazgeçmiş" diyorlar bu sefer sonsuza kadar uğraşıyorsun. Sonra bölgeden yetkililerin arama olasılığı, MH'nin arama olasılığı artıyor. Birkaç haftaya aktif oluyor fiber.

Hocam binada kutu mevcut. Yazımda da belirttiğim gibi artık aramalarıma da cevap vermiyorlar. İkinci hattımdan arayıp söylediklerinizi deneyeceğim teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…