Çevrenizde iPhone 11 hâlâ alınıyor mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 5707
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 357
  • Etiketler Etiketler
    iphone iphone 11

Hala alınıyor mu

• Evet

• Hayır

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

5707

Başarılı
Makaleler
4
Hala iPhone 11'in alındığını görüyorum, sizin çevrenizde de var mı veya yaygın mı?

Önceden almış zorunlu falan olsa sorun yok. Fakat arkadaşım daha geçenlerde sıfır iPhone 11 Pro aldı gel de bunu arkadaş ortamında zorbalama bari git 2. el üst bir model al.

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 11 çıktığı yıl içinde kötü bir telefondu. O ekranı Apple logosu da kurtarmaz.

Hala iPhone 11'in alındığını görüyorum, sizin çevrenizde de var mı veya yaygın mı?
Alınıyor ama 2.el alınıyor. Sıfır alanına rastlamadım ama alanlarda sırf İphone olduğu için alıyor genelde.

iPhone 11 çıktığı yıl içinde kötü bir telefondu. O ekranı Apple logosu da kurtarmaz.

Eski modelde OLED kullanıp daha sonra çağın gerisine dönmeye karar veriyorlar. SE gibi bir yan seride değil.

Önceden almış zorunlu falan olsa sorun yok. Fakat arkadaşım daha geçenlerde sıfır iPhone 11 Pro aldı gel de bunu arkadaş ortamında zorbalama bari git 2. el üst bir model al.
3 kamerası olduğu için almadıysa bir şey bilmiyorum

O Iphone 11 sıfırsa daha ucuza çok daha iyi telefonlar var. Alan da yüksek ihtimal Apple diye almıştır.

Alınıyor ama 2.el alınıyor. Sıfır alanına rastlamadım ama alanlarda sırf İphone olduğu için alıyor genelde.
Ben denk geldim, en tuhaf tarafı da övünmeleri.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…