Detaylar
Kim cevapladı?Özellikle sıfır olarak alanın aklından ve zekasından şüphe etmek lazım.
Hala iPhone 11'in alındığını görüyorum, sizin çevrenizde de var mı veya yaygın mı?
Alanlar fakir zengin olmuş iPhone almış mantığında, zaten birkaç yıla çöp olacak, aynı fiyata gider yurt dışı kaçak S23 alırım.
erdym
Üstün
Önceden almış zorunlu falan olsa sorun yok. Fakat arkadaşım daha geçenlerde sıfır iPhone 11 Pro aldı gel de bunu arkadaş ortamında zorbalama bari git 2. el üst bir model al.
Son düzenleyen: Moderatör:
Emre Human
Üstün
Alınıyor ama 2.el alınıyor. Sıfır alanına rastlamadım ama alanlarda sırf İphone olduğu için alıyor genelde.Hala iPhone 11'in alındığını görüyorum, sizin çevrenizde de var mı veya yaygın mı?
erdym
Üstün
iPhone 11 çıktığı yıl içinde kötü bir telefondu. O ekranı Apple logosu da kurtarmaz.
Eski modelde OLED kullanıp daha sonra çağın gerisine dönmeye karar veriyorlar. SE gibi bir yan seride değil.
Emre Human
Üstün
3 kamerası olduğu için almadıysa bir şey bilmiyorumÖnceden almış zorunlu falan olsa sorun yok. Fakat arkadaşım daha geçenlerde sıfır iPhone 11 Pro aldı gel de bunu arkadaş ortamında zorbalama bari git 2. el üst bir model al.
Ben denk geldim, en tuhaf tarafı da övünmeleri.Alınıyor ama 2.el alınıyor. Sıfır alanına rastlamadım ama alanlarda sırf İphone olduğu için alıyor genelde.
Son düzenleyen: Moderatör: