Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

wertt

Başarılı
Yer
İzmir
Mesajların altına koyulan emoji veya ifadeler hakkında bir önerim var. Mesela birisi konuda yaptığı yazım yanlışı yüzünden susturma yediği için konudaki diğer üyelere cevap veremiyor. Susturma yediğini ifade etmek için ufak bir ifade eklenirse konudaki arkadaşlar da mesajlarına neden cevap verilmediğine dair bir fikir sahibi olur. Buna benzer fikirleri bu konu altında toplasak ve tartışsak güzel olur diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı 26 Eksi
Bence ceza alan bir kişinin hiçbir şey yapamaması iyi bir şey, neden ceza alacak hareketler yapmaması gerektiğini anlaması adına.

Ama "Susturuldu." veya "Uzaklaştırıldı." tarzı bir yazı eklenebilir profil fotoğrafının üstüne altına falan.
Aynı öneriyi vermiştim ancak 60> oy alıp reddedildi...

Sitenin sahibi olsam yazım yanlışı için üyelere ceza vermem bana göre gereksiz. Üye kaybetmesine neden olur.

Son düzenleme:
Emojiden ziyade konu sahibinin cezalı olduğunu gösterecek bir ifade daha iyi olur diye düşünüyorum. İsminin yanına bir ifade, konuya giriş yaptığımızda ufak bir uyarı veya mesaj kısmına konu sahibinin cezalı olduğunu belirten bir yazı gibi. Techolay kurulmadan önce Technopat Sosyal'de acil bir konu açmıştım ve yasak olduğunu bilmeme rağmen o anki sinir, üzüntü ve aceleyle "lütfen" ibaresini kullanmışım. Bunun için 1 saat ceza yemiştim. Bu süre zarfı içerisinde de konuya yardımcı olmak isteyen üyeler için cezalı olduğunun belirtilmesinin daha iyi olacağını düşünüyorum.

Emojiden ziyade konu sahibinin cezalı olduğunu gösterecek bir ifade daha iyi olur diye düşünüyorum. İsminin yanına bir ifade, konuya giriş yaptığımızda ufak bir uyarı veya mesaj kısmına konu sahibinin cezalı olduğunu belirten bir yazı gibi. Techolay kurulmadan önce Technopat Sosyal'de acil bir konu açmıştım ve yasak olduğunu bilmeme rağmen o anki sinir, üzüntü ve aceleyle "lütfen" ibaresini kullanmışım. Bunun için 1 saat ceza yemiştim. Bu süre zarfı içerisinde de konuya yardımcı olmak isteyen üyeler için cezalı olduğunun belirtilmesinin daha iyi olacağını düşünüyorum.
Hesap soruyorlarmış, neden bu üye ceza aldı diye. Bir kural daha eklersin cezalı üyeler hakkında soru sormak ve rapor sistemini kullanmak yasaktır diye olur biter. Çok takılıyorlar bilmiyorum.

Hesap soruyorlarmış, neden bu üye ceza aldı diye. Bir kural daha eklersin cezalı üyeler hakkında soru sormak ve rapor sistemini kullanmak yasaktır diye olur biter. Çok takılıyorlar bilmiyorum.

Ceza alan bir üye için hesap sormak da ayrı bir absürt zaten. Techolay, Technopat gibi forumlarda ceza almak için ya benim yaptığım gibi aceleyle ve kontrol etmeden konu açman, mesaj atman gerekiyor ya da ayrı bir çaba sarf etmen lazım. Dediğiniz gibi bir kural eklemesiyle bu yasaklanabilir fakat kaç kişinin bu kurala uyacağı da bir soru işareti.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Beğendim
İfadeler: 487