Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

CyHaN_Atalay

Uzman
Sadece bir emoji geliyor aklıma ama çoğu yerde kullanılır herhalde :D Sıkılmış belirtisi gösteren emoji eklenebilir. Tabii bunun gibi 1'den fazla emoji var: 🥱😑😑😒. Bunlardan birisi eklenirse güzel olabilir gibi geliyor.

Artı -6 Eksi
1766913719311.webp

Daha fazlaya hiç gerek yok gibi.

Neden illa sayısına bakıyorsun ki? Orada bir bakış açısından bıktığını gösteren emoji var mı yok mu? Sayı olarak bakarsak zaten gerek yok gibi ama bu çok yüzeysel bir bakış açısı.

Şu an fazlasıyla emoji var zaten. Daha fazlasını eklemeye gerek yok. Olanlar yeter.
1 tane daha eklenilmeli bence :D

Bir tane daha, bir tane daha diye diye en sonunda emoji paneli direkt olarak Sosyal'e entegre edilmiş olacak.
Hocam forumda dolaşırken bazı insanların aynı düşünceye sahip oluşunu ve bundan bıktığımızı göstermek için sadece 1 emoji ekleyerek daha nazik bir ifade etmenin yolunun iki taraf içine faydalı olacağını düşünüyorum.

Bana bu emoji biraz fazla kaba geliyor ki bunu atınca bana da disslike atıyorlar mesela. Görüşlerimiz farklı olabilir ama şu emojiyi atınca saygı göstermiyor insanlar ki aslında normal. Biraz "aptal mısın?" vibe'ı veriyor bu emoji.

Dosya Ekleri

• Screenshot_375.webp
    Screenshot_375.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 32