Planlanmıyor Cezalı üyeler "Techolay Önerileri" kategorisinde oy verebilsin

Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Bazen cezalı oluyorum öyle gezinirken karşıma tam benim istediğim/istemediğim öneri çıkıyor ve cezalı olduğum için oy kullanamıyorum. Bence cezalı üyeler de oy kullanabilsin. (Sadece oy, burada.)

Artı -12 Eksi
Ne alaka? Rapor da atamasın o zaman.

Ceza aldıysa Sosyal'e faydası dokunmamalı çünkü faydadan çok zarar verir uzun süreli ceza alan kişiler. Kısıtlı bir süre ise zaten uyarısı bitince faydasını sağlamak adına öneriye oy verir. Bu durum hiçbir koşulda değişmeyecektir.

Cezasız üye rapor atsın o zaman?

Rapor atamıyor musunuz? Evet atamıyormuşsunuz çünkü sistemi oradan da rahatsız ettiğiniz için rapor sistemi yasağı almışsınız uyarı şeklinde.

Kısıtlı bir süre ise zaten uyarısı bitince faydasını sağlamak adına öneriye oy verir. Bu durum hiçbir koşulda değişmeyecektir.
Haklısınız. Ancak kısıtlı süre bitince o konuyu unutur gider zaten. Ben bunu istemiyorum. Mesela cezası 10 dk kaldı biraz oyun oynayayım dedi 1 saat geçti o konuyu unutup gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…