Technopat Sosyal'de vardı bi' ara. Ama sonradan kaldırıldı herhalde. Bazen biri mesaj yazıyor, biz de görüldü atmış gibi oluyoruz çevrimiçi olup. Sonra büyük ayıp oluyor, bu bence çok yararlı bir özellik. Kesinlikle şart.
Technopat'ta gelmesini çok istemiştim çünkü 100+ cezam olduğu için en ufak bir şeyde 1 ay banlaniyordum. Şimdi akıllı bir çocuk olmaya karar verdim pek işime yaramaz ama gelmesi iyi olur.
Cezalı tagını yetkililer görse yeterli. Üyeler için anlamı yok. Aksine dalga konusu bile olabilir. Hele gruplaşmanın yoğun olduğunu düşünürsem, kaçınılmaz geliyor...
Cezalı tagını yetkililer görse yeterli. Üyeler için anlamı yok. Aksine dalga konusu bile olabilir. Hele gruplaşmanın yoğun olduğunu düşünürsem, kaçınılmaz geliyor...
Ben bu tarz forumlarda daha önce gruplaşma görmedim. İnsanları tek gayesi yardımlaşma, iyi niyet. Herkesin temiz bir kalbi var. Yeni kayıt olan birisi mesajınızı görse üyeler discorddan toplanıp, millete sallayıp, küfür ediyorlar sanacak.
Ben bu tarz forumlarda daha önce gruplaşma görmedim. İnsanları tek gayesi yardımlaşma, iyi niyet. Herkesin temiz bir kalbi var. Yeni kayıt olan birisi mesajınızı görse üyeler discorddan toplanıp, millete sallayıp, küfür ediyorlar sanacak.
Haklı bu arada, eğer üyeler bir üyenin cezalı olup olmadığını anlarsa discord gruplarında dönecek şeyleri tahmin bile edemiyorum. Gelmemesi daha mantıklı, cevap vermeyince cezalıdır büyük ihtimalle kişi.