Makaleler
2
Olur da sorununa sorusuna cevap çıkmayan birisi olursa, konunun uzmanlarının tümüyle etiketlenmesi iyi olabilir. En azından çözüme daha kolay ulaşılabilir diye düşünüyorum.

Artı -1 Eksi
Rozet uzmanlara verilmiyor ki, konuya atılan mesaj sayısına göre veriliyor. Bakıyorum konu hakkında düzgün bilgisi olmayan, ama sırf kategoriye mesaj yazdı diye rozeti olan var. Bence mantıksız. Ama rozet sistemi değişirse bu öneri mantıklı olabilir. Ben nötr diyorum.

Rozet uzmanlara verilmiyor ki, konuya atılan mesaj sayısına göre veriliyor. Bakıyorum konu hakkında düzgün bilgisi olmayan, ama sırf kategoriye mesaj yazdı diye rozeti olan var. Bence mantıksız. Ama rozet sistemi değişirse bu öneri mantıklı olabilir. Ben nötr diyorum.
O konuya bi düzeltme gelse iyi olur ya. Rozet denetim ekibi falan.

Kimin ne kadar rozeti var bilmiyorum, mesela eğitim kategorisinde 10 kişinin rozeti varsa her konuda 10 üyeyi etiketlemek biraz rahatsız edici olur bence. Yine de kötü fikir değil.

Ya zaten herkes her konu hakkında bilgi sahibi olamaz, olanlarda 1 elin parmağını geçmez zaten.
Biraz daha kapsam getirilebilir ama, hiç konu hakkında bilgisi olmayan ya da o sorunları yaşamayıp sırf kulaktan dolma bilgiler ile yazanlar var. Etiketlemek mantıklı olabilir ama önce rozet düzenlemesi gerekiyor bence de.