Tesadüfen denk geldim, fiyat böylesine kitap için çok çok iyi. Yalnız indirimin ölümcül dezavantajıysa kitabın kargosunun 100 TL olması.
www.iskultur.com.tr
Tekli alımda 196 TL ödüyorsunuz ama 350 TL üstü kargo ücretsiz. Arkadaşlarınızla toplaşıp 4 adet alabilirsiniz belki, ya da İş Kültür'den 350 TL üzeri alışverişiniz olduğunda mantıklı olur. Fiyat tekli alımda pek avantajlı durmuyor.
Şu notu da düşmüş olalım:
Sıradan okuyucu için zor ve anlaşılmaz gelebilir. Yukarıdaki gibi sıfırdan okuyacaksanız Türlerin Kökeni yerine daha mantıklı kaynaklar mevcut.
Türlerin Kökeni - Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları
Türlerin Kökeni ; Charles Darwin (1809-1882): Charles Darwin, canlılarda evrimin doğal seçilim yoluyla gerçekleştiğini öne çıka...
Tekli alımda 196 TL ödüyorsunuz ama 350 TL üstü kargo ücretsiz. Arkadaşlarınızla toplaşıp 4 adet alabilirsiniz belki, ya da İş Kültür'den 350 TL üzeri alışverişiniz olduğunda mantıklı olur. Fiyat tekli alımda pek avantajlı durmuyor.
Şu notu da düşmüş olalım:
Piyasada evrimsel biyolojiyi öğrenebileceğiniz çok daha modern ve kolay anlaşılır kaynaklar mevcuttur. Eğer Türlerin Kökeni'ni evrimi sıfırdan anlamak için okuyacaksanız, hatalı bir işe kalkışıyorsunuz demektir. Türlerin Kökeni, evrimle akademik düzeyde ilgilenmek isteyen ve belli bir altyapıya sahip insanlar için tarihsel bütünlüğü içinde "evrime giriş" niteliği taşımaktadır. Ancak bilim, özellikle de evrimsel biyoloji konusunda henüz genel bilgilere sahip olmayan bir kişinin ilk olarak bu kitabı okuması tavsiye edilmez.
![]()
Darwin'in Türlerin Kökeni adlı kitabını okumalı mıyım? | Soru & Cevap - Evrim Ağacı
arkadaşlar sizce türlerin kökenini okumalı mıyım bana bir şey katar mı ? (19.yyda çıkan bir kitap olduğu için söylüyorum) | Soru & Cevapevrimagaci.org
Sıradan okuyucu için zor ve anlaşılmaz gelebilir. Yukarıdaki gibi sıfırdan okuyacaksanız Türlerin Kökeni yerine daha mantıklı kaynaklar mevcut.
Son düzenleme: