2242

Üstün
ChatGPT kullanasım gelmiyor. Gemini Google ürünü. DeepSeek'i çok sevmedim gibi. Qwen de bir garip. Kullanıcı dostu güncel bilgi veren yapay zeka yok mu? Popüler olmasına gerek yok. Kullanıcı dostu olsun. Güncel olsun bana yeterli.

Çoğu hayal görüyor genelde. Güncel bilgide zorlanıyorlar bilginize. Grok'u denediniz mi bu arada?

ChatGPT kullanasım gelmiyor. Gemini Google ürünü. DeepSeek'i çok sevmedim gibi. Qwen de bir garip. Kullanıcı dostu güncel bilgi veren yapay zeka yok mu? Popüler olmasına gerek yok. Kullanıcı dostu olsun. Güncel olsun bana yeterli.
Donanımınız güçlü ise yerel yapay zeka çalıştırın güncel bilgileri belirli bir kaynak liste oluşturun onları verin o size özetlesin.

Grok bence çok iyi, Grok-5 eski sürümlere göre saçmalamayı bırakmış. Karşılaştırma falan yaptığınızda düşünerek cevaplıyor.

Kullanıcı dostu ve güncellik için jan ve GPT4all öneririm.
Aradığın bu şekil anladığım kadarı ile.