Oltran

Üstün
Makaleler
11
Selam arkadaşlar,

Bugün gördüm ki ChatGPT'nin arama uzantısı çıkmış. Oturum kapalı da kullanılabiliyor.

Mantık şu şekilde:
Normalde sohbet olarak yazabileceğiniz şeyleri, arama kutucuğuna yazıyorsunuz ve ChatGPT de "Ara" modülünü kullanarak internette arama yapıyor.

Ne düşünüyorsunuz?

Chromium ve tabanlı tarayıcılar için uzantı linki: ChatGPT search - Chrome Web Store

Vallahi yan çubukta yeni gördüm.
1741266669454.webp

Olabilir, insanlık hali.

Epeydir var da bunun amacını ben anlayamıyorum zaten arama motoru olarak GPT isteyen uygulamasını indirsin kullansın PC'de.

GPT kenar çubuğu eklentisi yapmadılar diye biliyorum isteyenler için FF öneririm.

Özellik güzel gözüküyor, yazdığın şey hakkında Web'de arama yapıyor ve aradığı kaynaklardan yola çıkarak sana cevap veriyor. Aynı zamanda konu ile alakalı bir video da gösterebiliyor.
Sansürlü içerikleri uygun bulan biri için güzel, ancak her konuda kullanılabilecek bir şey değil yapay zeka

Selam arkadaşlar,

Bugün gördüm ki ChatGPT'nin arama uzantısı çıkmış. Oturum kapalı da kullanılabiliyor.

Mantık şu şekilde:
Normalde sohbet olarak yazabileceğiniz şeyleri, arama kutucuğuna yazıyorsunuz ve ChatGPT de "Ara" modülünü kullanarak internette arama yapıyor.

Ne düşünüyorsunuz?

Chromium ve tabanlı tarayıcılar için uzantı linki: ChatGPT search - Chrome Web Store
Eğer ChatGPT'nin arama uzantısının kullanımıyla ilgili sorunlar yaşıyorsanız, işte adım adım çözümler:

1. Uzantıyı Kontrol Et:
- Tarayıcınızda uzantının doğru bir şekilde yüklendiğinden emin olun. Uzantılar sekmesine gidin ve ChatGPT arama uzantısını bulun.

2. Uzantıyı Güncelleyin:
- Tarayıcınızdaki uzantılar sayfasında, uzantının güncellemeleri olup olmadığını kontrol edin. Varsa güncelleyin.

3. Tarayıcıyı Yeniden Başlatın:
- Tarayıcınızı tamamen kapatıp açın. Bu, bazen uzantının düzgün çalışmasına yardımcı olabilir.

4. İzinleri Kontrol Edin:
- Uzantının gerekli izinlere sahip olduğundan emin olun. Özellikle internet erişimi için izinleri kontrol edin.

5. Tarayıcıda Önbelleği Temizleyin:
- Tarayıcınızın önbelleğini temizleyin. Ayarlar > Gizlilik ve güvenlik > Tarama verilerini temizle bölümünden bunu yapabilirsiniz.

6. Hata Mesajları:
- Eğer bir hata mesajı alıyorsanız, bu hata mesajını not edin. Daha fazla bilgi almak için bir destek forumuna veya uzantının destek sayfasına başvurabilirsiniz.

7. Alternatif Yöntemler:
- Eğer sorun devam ederse, alternatif bir arama motoru veya farklı bir uzantı deneyebilirsiniz.

Bu adımları takip ederek sorununuzu çözmeye çalışabilirsiniz. Eğer hâlâ sorun yaşıyorsanız, lütfen daha fazla detay sağlayın.