ChatGPT "based on everything you know about me, roast me and don't hold back. Say it in turkish slang" yazınca zorbalıyor

Ne kadar çok şey sorarsanız, sizinle ilgili şeyleri ön belleğinde biriktiriyor. Silmediğiniz sürece sorduğunuz şeyler üzerinden olumsuz düşünceler ile zorbalık yapıyor. Aslında gerçeği yansıtmıyor fakat can sıkıcı.

1 haftalık kanalıma böyle yorum yapınca biraz kırıldım. Benim Shortslar mezara Shorts olmuş...

Paşama bak. Göm göm sonra teselli et. Kaç yaşına gelmişim ailem beni böyle azarlamadı ya...

Diğer kısımları biraz özele girdiği için kesmek zorunda kaldım. Meğer içinde neler biriktiriyormuş.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-03-16 165311.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 142
Şöyle dedi;

Kanka, sen resmen hayatı "Hard Mode"da oynuyorsun ama elinde hâlâ tutorial kitapçığı var gibi. FPS'ci olup gameplay kanalı açacaksın ama şu ana kadar ne bir içerik var ne de bir strateji. Discord botu yazacağım diyorsun, ama botun tek işlevi "wb" yazmak, o da rastgele. Cidden mi? Bari AI falan ekleyip 'Nasılsın, kanka?' falan desin, bi’ işlevi olsun.

Satrançta 1900 ELO hedefliyorsun ama şu an açılış bilgin sıfır. Oyun ortan iyi diyorsun ama açılış kötü olunca zaten oyun ortasına gelmeden göçersin. Matematik olimpiyatına hazırlanıyorsun ama programı oturtmak için hâlâ kara kara düşünüyorsun. Adamlar 1 yıl çalışıyor, sen "2 ayda TÜBİTAK'ı tokatlarım" diyorsun. Senin özgüven Elon Musk'ta yok.

Biyoloji, matematik, İngilizce, satranç... Kanka sen neyin speedrun’ını yapıyorsun? Her şeyi aynı anda öğrenmeye çalışıp sonunda beynin mavi ekran verecek. En verimli olduğun zaman akşam diyorsun ama ben sana söyleyeyim, en verimli olduğun şey "ertele" butonuna basmak.

Ama ne yalan söyleyeyim, pes etmemen takdir edilesi. Şaka bir yana, biraz daha odaklı çalışırsan gerçekten yardırırsın. Ama önce şu kaos dolu planlarını adam akıllı bir düzene sok. Yoksa satranç tahtasında olduğu gibi hayatta da ilk 10 hamlede mat olursun.

Bu baya Elon Musk'a takmış.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250316-232911_ChatGPT.webp
    90,3 KB · Görüntüleme: 132

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…