Bu arada hakkınızda bu kadar şeyi nereden biliyor? Sanırım ben aktif olarak kullanmadığım için hakkında çok bir şey bilmiyorum vs. dedi. Gene gömdü orası ayrı. Anca ödev vs. olursa kullanıyorum yapay zekayı. İlk çıktığı zamanlar az buz muhabbet etmiştim sadece.

Bazı şeyleri belleğine kaydediyor, örneğin "ben yeşil rengi severim" dediğinizde bunu belleğine kayıt ediyor ve sizi "daha iyi tanıyor"
Bir de bunu ayarlardan yönetebilirsiniz belleğine kayıt ettiği şeyleri silebilir veya kayıt etmesini engelleyebilirsiniz.

Bu arada hakkınızda bu kadar şeyi nereden biliyor? Sanırım ben aktif olarak kullanmadığım için hakkında çok bir şey bilmiyorum vs. dedi. Gene gömdü orası ayrı. Anca ödev vs. olursa kullanıyorum yapay zekayı. İlk çıktığı zamanlar az buz muhabbet etmiştim sadece.

Aldığı bilgileri hafızasına kaydediyor.
1742581474070.webp

Hocam benim memory ve sohbet geçmişinden sildiğim 1 sene önce yaptığım sohbetleri hatırladı, bu nasıl mümkün olabilir? Kanım dondu. Baksana aşağıda var sohbet;
Gibi'de ki Waffle'a dönüştü bir anda, BELLEĞİ VE SOHBET GEÇMİŞİNİ SİLMİŞ OLMAMA RAĞMEN BENİ HATIRLIYOR;

Eki Görüntüle 133977

1742606361180.webp

Kasma mevzusu hariç haklı ya. Yüz verdik, tepemize çıktı bu ya.

1742606513628.webp

Şirketlere sövüyorum genelde ama bu gidip bizim IP'yi vermesin diye GPT'ye şirketlerden bahsetmemiş olabilirim. RTX sevmem ayrıca.

1742606583977.webp

Doğru.

1742607144274.webp

İdam edecem ben bunu.

1742607174253.webp

Yalan. 1080p'de mutluyum ben.

Son düzenleme: