jackarmis 36

Başarılı
2 mouse padden hangisini alayım diye soruyorum, bana hangi yanıtı tercih edersin diyor, iki yanıtta da farklı bir cevap var. Belki vesile olur diye bu saçmalığı konu açtım. Gemini-Claude gibi seçenekler varken bu çöp ChatGPT'yi kullanmayın.

xd.webp

2 mouse padden hangisini alayım diye soruyorum, bana hangi yanıtı tercih edersin diyor, iki yanıtta da farklı bir cevap var. Belki vesile olur diye bu saçmalığı konu açtım. Gemini-Claude gibi seçenekler varken bu çöp ChatGPT'yi kullanmayın.

Eki Görüntüle 279918

ChatGPT zaten devlete ve okullara verildikten sonra iyice kısaltılmış hale geldi. Şu an Gemini da öyle, birçok üniversite ile anlaşınca kısıyorlar. Gemini Flash eskiden Pro gibiydi; konuşması, kodlaması şu an tamamen ben bana kapı giriş kodu yaz diyorum, kapı giriş kodu istediğin için sevildim deyip kodu vermiyor. Söversem veriyor, o da yanlış.

Bilerek düşürdüler, okullara, iş yerlerine verdiler ve Gemini Pro çıkarttılar. Yani bireysel ve kod yazacaksan Pro almayı seni zorluyor.

Hocam kod yazma değil de normal konuşurken bile saçma sapan cevaplar veriyor artık, eskiden iyiydi benim gözümde en iyisi geminiydi. Ama son dönem en kötüsü Gemini. Bence şu an ChatGPT ücretsiz olarak iyi.

Hocam kod yazma değil de normal konuşurken bile saçma sapan cevaplar veriyor artık, eskiden iyiydi benim gözümde en iyisi geminiydi. Ama son dönem en kötüsü Gemini. Bence şu an ChatGPT ücretsiz olarak iyi.
Ben de Gemini Pro var, Pro ile çok iyi konuşuyor. Evet, Flash ve Lite tamamen devlet yüzünden, devlet küfür ve bazı yerlere gitmesini istemiyor. Konunun tek küfür eden Pro modeli Flash Lite etmiyor. ChatGPT benim gözümde kötü halen geçen, kendisini övdüm, kendisinde eksik buldu. Öyle bir yapay zeka, yufka yürekli

GPT 5.6 Sol kullanıyorum, Plus üyeliğim ile. Claude ve Gemini den daha iyi teknik analiz, sağlık konuları genel yardım ve fikir danışma konusunda. GPT Go zaten bir işe yaramaz. Gemini' nin Pro versiyonu da kötü. Geç cevap veriyor ve Gemini çok fazla çöküyor bundan dolayı sürekli kampanya ile ucuz zaten. GPT' nin masaüstü uygulaması da çok iyi iş yapıyor. Bir satır kod bile yazdırmadım ama düzenli olarak fotoğraf ve video analizi yaptırdığım için GPT en iyisi. Claude de sadece uzun metin analizinde daha iyi. GPT' nin görüntü üretmesi de iyi. Sınırlı ve orta şekilde GPT Astra da denedim. Memnunum. Ayarlardan nasıl bir kişilik takınacağını da olabildiğince öz konuşacak şekilde ve resmi olarak ayarladım.

2 yanıttan birisini sormasının nedeni kendini train etmesi işte kısaca.

Herhangi bir şeyin ücretsizi genelde kötü olabiliyor ama çıktığından beri GPT hep saçma cevaplar veriyordu.