Yeni hesaplarda öyle. Bir süre sonra sınır gelmesi lazım.
Şimdi test ettim. Kendisine sorduğumda sınırsız dedi. Lakin 2 hesapta da 3 adet fotoğraf yüklememe izin verdi. Muhtemelen yeni hesaplar için sınırsız sürekli kullanıcı için 3 adet fotoğraf/dosya sınırı var.

Önceden belli bir sınır sonrasında, limiti aştığımızı ve ücretsiz sürüme geçtiğimizi söylüyordu. ChatGPT-5 ile belki kaldırılmış olabilir sınır. ChatGPT-5 limiti bitince de 4 Mini kullanıyor ve 4 Mini için de bir sınır yok resim adına.

Önceden belli bir sınır sonrasında, limiti aştığımızı ve ücretsiz sürüme geçtiğimizi söylüyordu. ChatGPT-5 ile belki kaldırılmış olabilir sınır. ChatGPT-5 limiti bitince de 4 Mini kullanıyor ve 4 Mini için de bir sınır yok resim adına.
Bende 3 adet fotoğraftan sonra sınıra ulaştın diyor. Eskiden 2 fotoğrafta diyordu.

Bilemiyorum da normalde 4 Mini için sınır yoktu önceden. Değiştiyse bilemiyorum. ChatGPT 5 gelmeden önce de ChatGPT-4 hakkı bitince 3'e geçiyordu.

Bilemiyorum da normalde 4 Mini için sınır yoktu önceden. Değiştiyse bilemiyorum. ChatGPT 5 gelmeden önce de ChatGPT-4 hakkı bitince 3'e geçiyordu.
Bakalım. Tahminimce birkaç ay içinde sınır tamemen kaldırılır. Yarın tekrar GPT 5 hakkım gelince konuya güncelleme yaparım.

Yapay zekâların harcadığı enerji miktarı aşırı fazla. Tamamen kaldıracaklarını sanmıyorum da herhalde bir ayar çekerler. Bir gelişme olursa konuya geri dönüş sağlarsınız.

Yapay zekâların harcadığı enerji miktarı aşırı fazla. Tamamen kaldıracaklarını sanmıyorum da herhalde bir ayar çekerler. Bir gelişme olursa konuya geri dönüş sağlarsınız.
Tamamen kaldırılmasa da sınırını 10 civarı bir rakama çekerler diye umut ediyorum. Fotoğraf yükleme olayı çok kullanılıyor çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör: