emre259

Uzman
İyi sosyaller, bugün kendimde deneyip başarılı sonuç aldığım Chat GPT Go'yu 1 yıllık ücretsiz almanın yöntemini paylaşacağım. Aylık 6 dolar yani yıllık 3100 TL gibi bir masraftan kurtulmuş olacaksınız, ayrıca ders odaklı kullandığım için sürekli görsel atıyorum ona rağmen hakkım dolmadı, bence bedava oldukça güzel bir plan. Sistemi duymuşsunuzdur, Hindistanlılara 1 yıl ücretsiz. Ben yabancı bir forumda gördüm denedim ve çalıştı. Kendi deneyimlerimle beraber aktarmaya geçeyim, bu arada bilgisayar ve telefon ile beraber yaparsanız 10 dakikadan kısa sürede halledebilirsiniz.

Adım 1: Telefonunuza Hindistan konumu açabileceğiniz VPN indirin.
Ben androidde Urban VPN kullandım pembe arayüzlü olan. Stabil.

Adım 2: Outlook hesabı oluşturun
Gmail deneyip olanlar da olmuş ancak sıfır bir hesap açacağımız için ben Microsoft'tan hemen bir Outlook hesabı oluşturdum. İşe yarar mı bilmiyorum ancak ülkeyi Hinistan seçtim. 5 dakikada halloluyor. Bu aşamada da VPN açmanıza henüz gerek yok.

Adım 3: Chat GPT hesabı oluşturun
Şimdi Outlook hesabınız arkada açık dursun. VPN'yi Hindistan'a ayarlayın ve gizli sekmeden Chat GPT'ye giriş yapın. Burda bir hesap oluşturacağız ve maile oluşturduğumuz 'outlook.com' uzantılı maili girecğiz. Hesap doğrulaması için kod gelecek. Bu kadar, hesaba giriş yaptığınızda size 1 yıl ücretsiz teklif sunacak. Artık en önemli kısma geçiyoruz.

Adım 4: Test kartı ve Adres
Aşağıda verdiğim site random kart oluşturuyor, ancak önemli detay şu ki siteye girdiğiniz zaman BIN kısmına 551827706 kodunu yazın. Bu hata almamamızdaki en büyük etken. Bilgileri Hindistan'a göre oluşturuyor.

Site: https://namso-gen.com/?tab=advance&n=&network=random

Bu bilgiler eşliğinde ücretsiz planı seçip doğru BIN adresi ile oluşturduğunuz kartı girin. Daha sonra adres için: https://www.bestrandoms.com/random-address-in-in?quantity=2
Hindistan'a bağlı random bir adres seçin ve bilgileri girin. Posta kodunu da girmeyi unutmayın.

Ben tek denemede sorunsuz şekilde hallettim. Sadece VPN yüzünden mi bilmiyorum Outlook biraz yavaştı ve çöktü ancak geçti. Siz de deneyebilir ve 1 yıl boyunca ücretsiz kullanabilirsiniz. Uzun sohbetlerde ve ardı ardına atılan görsellerde bağlam açısından Chat GPT hala bir numara.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu yöntem için çok teşekkürler mutlaka kullanacağım fakat tek katılmadığım nokta bu cümle. LLM'ler arasında en geride kalmışı GPT şu an için...
Gemini 3 Pro çıktığından beri ChatGPT kullanmıyorum. O kadar diyeyim.
Ve ayrıca Copilot varken ChatGPT'ye gerek bile yok bence. Copilot, Microsoft özelleştirmeleriyle daha iyi. Limitsiz ücretsiz ayrıca.

Gemini'nin 1 milyonluk token hacmi buna güldü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu yöntem için çok teşekkürler mutlaka kullanacağım fakat tek katılmadığım nokta bu cümle. LLM'ler arasında en geride kalmışı GPT şu an için...

Gemini'nin 1 milyonluk token hacmi buna güldü.

Hocalarım ben de aktif olarak hem Gemini hem Nano Banana Pro'yu API olarak kullanıyorum. Bahsettiğim basit ders konu içeriği anlatma kabiliyeti. ChatGPT'ye her 2 dakikada bir bir görsel atıp anlatmasını istediğimde, eskiye dönmesini, verdiğim sınırlar içerisinde kalmasını Gemini'ye göre çok daha iyi yapıyor. Zaten Gemini kullanırken "Ya yeter artık olay örgüsünü sıraları görüntüleri birbirine karıştırma." diyerekten GO'yu tekrar ücretsiz alma girişiminde bulundum. Kağıt üstünde evet güçlü ama benim için basit ders anlatımında eli ayağına dolaşıyor 20-30 dakikada. Bilmiyorum sorun bende mi?