Art The Clown

Üstün
Merhaba, ChatGPT ile thief oyun hakkında biraz konuştum oyunda ki baş karakter hakkında konuştuk. Ardından baş karakteri çizmesini istedim ve bana oyun kapağında ki görselin birebir aynısını çizdi. Bana görsel kopyalama yapıyor gibi geldi siz ne düşünüyorsunuz?[

ATTACH type="full"]149997[/ATTACH]

Screenshot_2025-05-22-23-46-59-215_com.google.android.googlequicksearchbox.webp
Screenshot_2025-05-22-23-46-41-962_com.openai.chatgpt.webp

Son düzenleme:
Aksine bence bu modeler kopyalama özrüne sahip. Sürekli bir şeyi değiştirmek istediğinizde baştan generate ediyor tüm fotoğrafı. Her zamanki gibi autofill, train edildiği verilerle / bulduğu verilerle olasılık motoru çalışıyor yine anladığım kadarıyla. Enterasan bir matematiksel alet.

Zaten kopyalasa zart zurt hatalı üretmez. 6 parmaklı, 4 parmaklı bir sürü fotoğraf oluşturuyor yapay zekalar. Hataları çok fazla, bu da tahminden ötürüdür.

Nasıl talep ettiğine ve yapay zekanın ne anladığına göre değişiyor. Prompt mühendisliği diye bir şey boşuna çıkmadı, yapay zekanın daha yüksek doğrulukla anlayabileceği şekilde istemde bulunmak önemli. Ayrıca yapay zekalar birebir kopyalama konusunda sorun yaşıyorlar, nedenini bilmiyorum. Ben de istedim, verdiğim komutla bunu çizdi. :D

ddf32928-4214-4250-9573-0101c73aee20.webp

Nasıl talep ettiğine ve yapay zekanın ne anladığına göre değişiyor. Prompt mühendisliği diye bir şey boşuna çıkmadı, yapay zekanın daha yüksek doğrulukla anlayabileceği şekilde istemde bulunmak önemli. Ayrıca yapay zekalar birebir kopyalama konusunda sorun yaşıyorlar, nedenini bilmiyorum. Ben de istedim, verdiğim komutla bunu çizdi. :D

Eki Görüntüle 150023

Herhangi prompt belirtmedim bilerek çünkü kendi iradesiyle nasıl bir şey yapacağını merak ettim.

Eki Görüntüle 150023

Sadece thief oyununda ki baş karakteri çiz dedim kendi iradesiyle bir şeyler çıkarmasını istedim ama bana oyunun kapağını kopyaladı.

Herhangi prompt belirtmedim bilerek çünkü kendi iradesiyle nasıl bir şey yapacağını merak ettim.

Belli ki ilk mantıklı gelen seçenek kapaktaki fotoğrafın çok benzerini yapmak olmuş ama dikkat edersen onda da bir sürü farklılık var. Daha önce üretilmiş bir görseli birebir kopyalatmayı hiç başaramadım.

Bu da senin için olsun. :D

9d53d53c-53bc-437b-a18c-22d935075e3a.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Art style için ne prompt giriyorsun?
Bu görsellerde art style için özel promp girmiyorum, istediğin alana göre kendisi varsayılan türde görseller veriyor. Gerçek bir uçak modelini çizmesini istediğinde internette gördüğü stillerin geneli nasılsa ona göre yapıyor ve gerçekçi çiziyor, oyun karakterleriyle ilgili istekleri de genellikle yine internette görsellerin çoğunlukta olduğu stillerde yapıyor. Mangalarla ilgili bir şey istesen internetten genel çizim stiline bakıp ona göre yapıyor. İstediğin çizimin internetteki genel stilinin dışında bir şekilde çizmesini istersen özel prompt vermen gerekiyor.

Thief karakteri için istediğim çizimle aynı sohbet içinde Geralt'ı istediğim için benzer stilde verdi. Mesela bu defa Geralt'ın meşaleyi elinde tutmasını ve çizim stilini gerçekçi yapmasını istediğimde bunu verdi, tabii birebir kopyalama özürlü olduğu için yine başka bir sürü değişiklik yaptı.

df66d406-4429-40d4-8033-7edabcc351f5.webp

Bu da Boeing 787 çizmesini istediğimde verdiği görsel. Çizeceği sahnede uçağı hangi açıdan görmek istediğimi ve sahnedeki öğelerin nasıl olması gerektiğini söyledim. Gerçekçi çizmesi için özel bir komut vermedim çünkü internetteki görsellerin geneli bu türde.

5af392ee-d301-4368-8a18-d9e5ad141287.webp

Son düzenleme: